Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

I want succes!

Kender i det med ikke at rykke sig nogle steder?
– Jeg savner virkelig at gøre noget.

Jeg savner at komme frem med det jeg kan lide.
Blandt andet vil jeg gerne være stor blogger, sanger eller skuespiller. 

Jeg vil gerne blive set og opdaget. 
Jeg spørger engang imellem “Hvorfor har jeg det behov?” 
Jeg jeg kommer altid frem til det samme. Det er fordi jeg har været usynlig hele mit liv.
Jeg har været usynlig for længe, og nu er jeg træt af det.
Jeg vil ses og høres – for det er det som jeg aldrig er blevet… Forstår i?

Har i nogle drømme?
Tror i på at i kan opnå dem?
I må hjertens gerne liggen en kommentar.

KNUS WHITTA.
Savner faste læsere – I må gerne blive faste læsere. 

alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Victoria 4. august 201217:39

  Skuespiller. Jeg har altid fået at vide jeg er god til det med skuespil og kan nemt græde på komando :). Har det lige som dig. Man ønsker folk ved hvem en er

  Knus Victoria

 • Alberte W. 4. august 201217:56

  Ja. Rart at det ikke kun er mig som har det sådan.

 • Victoria 4. august 201221:43

  Hehe. Vi har skrevet sammen før :). Kunne også tænke mig at være lidt som Ellen eller hvad hun hedder.

 • Samantha 6. august 20121:06

  Vil vildt gerne være både sanger og skuespiller 🙂 Og ville heller ikke have noget imod at have mit eget talkshow som Victoria nævner. 🙂 Men du må bare blive ved med at kæmpe ligesom jeg. 🙂 Man kommer ikke nogen vegne ved bare at ønske noget. Man er nødt til at gøre noget for det 🙂

 • Victoria 6. august 201211:01

  For tit at vide at jeg stiller for mange spørgsmål så derfor ville Journalist heller ikke være dumt….

 • Alberte W. 6. august 201211:05

  I er virkelig motiverende! 🙂
  Tak!

 • Monica 6. august 201220:46

  Min drøm er at blive noget inden for musik. Kunne faktisk godt tænke mig at være skuespiller, musiker og model 🙂 Modeljobbet følger lidt med til begge dele. Men jeg skal kæmpe hård for det, men hvem ved? 😉

 • Alberte W. 7. august 201211:54

  Tro på det! 😀
  Hvem ved? – Måske kommer vi til at spille sammen i en film, haha? 😛

Leave a Comment