Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Last day without brace!..

I morgen på den her tid, vil jeg være igang med at få bøjle på.
Jeg er rigtig nervøs, og jeg har simpelthen så ondt i maven. 
Jeg har hørt en masse forskellige ting om hvordan det er at få den på, og om det gør ondt.
 Nogle siger at det gør VILDT ondt, og andre siger at man kun er en lille smule øm bagefter. 
Nu må jeg vente og se hvad jeg mener om den sag.

Har i haft bøjle, eller har i det nu?
Gjorde det ondt?
KNUS WHITTA.

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

 • Beate Vang 10. september 201214:41

  Jeg har stadig lidt tilbage.. Jeg har haft det på i næsten 2½ år nu! Jeg glæder mig bare til at få den af! 🙂
  Det gjorde mest ondt i starten, da jeg havde en ganeudvider på, som skulle spændes ud hver morgen og aften! Det gjorde ondt. Men ellers synes jeg ikke at det har været så slemt. Selvfølgelig lidt, når man lige har fået den strammet op (alt efter hvor meget den er blevet strammet op) :-D<3

 • Frederikke 10. september 201216:53

  Jeg får min af om 2 måneder, hvilket vil sige at jeg har haft den på i 8-9 måneder. Du kan på ingen måde mærke når du får den på, men den følgende uge kan det altså godt gå hen og blive rigtigt ømt. Men hold ud, for resultatet bliver vildt godt, og du vil aldrig fortryde at du har fået den på. Der går heller ikke lang tid, før du kan begynde at se fremskridt med dine tænder.

  Held og lykke 🙂
  xx

 • asta 10. september 201217:09

  Jeg har haft min på i 1 år og 3 måneder, og skal have den af om ca. et halvt år. Vil nok sige at det er værst de tre første dage efter, at du har fået sat den på. Det vil med garanti ikke være så sjovt nogle gange, når den skal strammes op og lign., men det er det hele værd når du kan se at de retter sig <33
  1000x held og lykkke :-))

Leave a Comment