I love my jumpsuit!!

Hej læsere!
Jeg er tilbage i skolen, men jeg var der ikke særlig længe. Jeg fik strammet min bøjle igår, og det gør godt nok ondt! Smerten går op i hovedet, så jeg har rigtig ondt i hovedet idag.
Det var ellers hyggeligt at høre om hvad de andre har fået ferien til at gå med.
Så har jeg siddet og lavet lidt engelsk herhjemme, for jeg vil nødigt bagud. Jeg har i forvejen et ret slemt fraværsprocent, og det skal jeg virkelig have gjort noget ved. Det er ærgeligt at jeg først er begyndt at tage skolen alvorligt oppe i de højere klasser. Da jeg var mindre gik jeg mere op i at have det sjovt og være sammen med venner, og derfor glemte jeg ofte mit skolearbejde.
Nå, men faktisk har jeg ikke vist jer denne buksedragt, som jeg fik i julegave. Jeg synes den er mega fed, og så er den rar at have på. Det er lidt ligesom at gå rundt i nattøj, det er bare smartere, og mere præsentabelt, hahah.
Hvad synes i om buksedragten – eller outfittet i det hele taget?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Celine Dueholm 4. januar 201313:34

  Hej Whitta og alle jer andre som også læser hendes super seje blog.
  Jeg syntes at dit (Whittas) outfit er mega sejt, men buksedragten passer ikke så godt sammen med dine sko, syntes jeg. Prøv at "smørre" det nederste af din buksedragt, ved benene, op til dine knæ og tag måske nogle baige eller hvide, enda måske sorte ballarinarer på. Og din ring er mega fed! Hvor har du egentlig købt den? Hehe.
  Knus Camilla.

 • Charlotte Johansen 4. januar 201314:11

  Syntes det ser mega godt ud Alberte!:)

 • Cecilie 4. januar 201314:31

  Den er virkelig flot! Hvor er den fra?:)

  http://ceciliesdraebye.bloggersdelight.dk/

  Knus Cecilie

 • Camilla Rawr 5. januar 20131:54

  Den er super fed! Men hvis jeg skal være helt ærlig, så ødelægger skoene outfittet. De passer bare ikke til. Nogle plateausko tror jeg ville passe godt til, og så folde buksebenene lidt op. 🙂

  Kram
  Louniz-bloggeren Camilla

 • Silje Malou 5. januar 201316:22

  Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

 • Anna og Silje 5. januar 201316:23

  Den er super flot.
  Tjek gerne min veninde og min's blog, hvor vi lige nu kører en giveaway: droemstort.blogspot.dk

Leave a Comment