Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Mine yndlings parfumer!!

Oh yeah! – Parfumer er en dejlig ting, og det er jeg sikker på at mange teenagepiger vil give mig ret i.
Personligt elsker jeg at finde mig en bestemt duft. En duft som kendetegner mig. Jeg elsker at dufte til mine parfumer, men det er stort set altid “Daisy” fra Marc Jacobs som jeg tager på.
Den er lækker, blomsteragtig (Sjovt nok, når man ser på flasken) og den passer til mig. Det kan dog blive lidt kedeligt, med den samme hele tiden, så derfor har jeg tre andre som jeg også tager på engang imellem.
Helt til venstre er der en parfume fra The Body Shop, som dufter af roser. Jeg ELSKER duften af roser.
Ved siden af parfumen fra Body Shop, er der en parfume fra Miss Dior, som jeg også virkelig elsker. Jeg elsker især flasken haha. Flasken er meget enkel og feminin. 
Ved siden af parfumen “Daisy” og parfumen “Miss Dior” der står parfumen fra Coco Chanel. Det er faktisk ikke helt min – det er faktisk min mors, men jeg tager den på engang imellem, når jeg slipper afsted med det, og hun ikke kigger.
Dog lidt upraktisk, for det er en meget stærk parfume, så hun kan lugte mig langt væk, når jeg har taget den på, haha!
Har i en yndlings parfume?
Hvilken af mine parfumer har den flotteste flaske, ifølge jer?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 8

Leave a Comment