Update – sengeliggende

Hej læsere! 
Jeg ligger stadig syg. Jeg har været syg siden onsdag nu, og min kreativitet på hvad man kan lave imens at man er sengeliggende, begynder langsomt at slippe op. 
Dog får jeg rigtig meget tid til at gå med at netshoppe. Jeg kan faktisk bedre lide at netshoppe, fordi at det er mere stille og roligt. Det er da genialt at man kan sidde og shoppe, imens at man drikker en varm kop te, ikke? Hahah. 
Nå, men nu har jeg fået købt en kjole til min bedstevenindes konfirmation. JEG GLÆDER MIG så meget til at jeg får den hjem. Den kan jo også godt bruges til hverdag. Nylonstrømper og et stort lækkert tørklæde kan sagtens passe til de mere afslappede dage. 
Glæder mig bare til at fejre min bedsteveninde. Jeg ved at hun glæder sig rigtig meget, og jeg kan simpelthen ikke vent med at se hendes store smil. Det bliver så fantastisk at kunne være der, og fejre hendes store dag. 
Hun har i øvrigt vundet extensions i Johanne Kohlmetz “give-away” – ret sejt, ikke? 
Ingen tvivl om at hun kommer til at ligne en prinsesse!!

Nå, men jeg har rigtig mange tanker omkring efterskole. Jeg er sikker på at det bliver mit livs bedste år. 
Kender i det når man bare har så vanvittigt mange spørgsmål, som man bare venter på bliver besvaret? 
Hvem skal jeg bo på værelse med? Jeg glæder mig virkelig til at finde ud af det. I det år man bor på efterskolen, så bliver ens værelseskammerater jo vanvittigt vigtige… tror jeg. Jeg taler jo ikke ligefrem udfra erfaring, haha. 

Gud hvor jeg dog bare glæder mig til at ankomme den første dag! 

Alle er sikkert vildt spændte, og man kigger på hinanden, og man ved at nogle af dem man kigger på, nok bliver ens tætte veninder og venner. Kan virkelig forestille mig det. 

Skal i på efterskole på et tidspunkt?

Hvis i skal, hvad glæder i jer så mest til? 


Kjolen jeg skal have på, til min bedstevenindes konfirmation.
Hvad synes i om den. 

KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Mathilde Gonzalez-Knudsen 25. februar 201318:07

  Virkelig flot kjole og rigtig god bedring!

  Der ligger en blog-anbefaling til dig på min blog 🙂
  http://www.pinkistheway.blogspot.com

  Hilsen Mathilde

 • marianne ravnsbæk 25. februar 201318:09

  Jeg skal på DHe – Dansk Husflids efterskole. Det er en kreativ efterskole, dog er der også musik og gymnastik. Jeg glæder mig voldsomt meget til at se hvem jeg skal bo på værelse med, og jeg håber meget på at jeg kommer til at bo på et 4,5 eller 6 mands værelse, da man næsten kan være sikker på at der er én man klinger sammen med. 🙂

 • Mig og Billeder 25. februar 201320:14

  Whit a heart.. more like with a heart 🙂

 • Alberte W. 25. februar 201322:10

  Navnet kommer fra mit efternavn "Whitta". 🙂
  Altså (Whitta(heart). 😀

 • Charlotte Johansen 26. februar 201313:49

  Du skulle på Viby, skulle du ikke? 🙂
  Jeg skal selv i 10.

 • Anna Tobiasen 17. marts 201319:12

  hej Alberte 🙂 jeg skal selv til min venindes konfirmation men jeg ved ikke hvad jeg skal tage på. har du evt. nogle gode hjemmesider/butikker med pæne kjoler (som denne) til en 70-170 kr?

  knus

 • Alberte W. 17. marts 201319:29

  Tobi.com (FEDE KJOLER – Dog tager det en måned før at man får den)
  Nelly.com (Søde kjoler, og stort udvalg)
  Topshop.com (En sikker vinder, super fede kjoler til en OK pris)

  Men hvis det er snart, så skal du nok hellere tage i byen og købe den. 😀 Så er du helt sikker på at den ikke kommer for sent med posten. 🙂

Leave a Comment