Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

STILIKON – HVAD ER DER SKET?

Hej Læsere!
I September, tror jeg det var, lavede jeg et indlæg om mit største stilikon. MILEY CYRUS. Jeg kiggede mine gamle indlæg igennem og så på det, og hvor er der sket meget.
Fra en “Flippet” pige som prøvede at “bryde” med hendes image som disney-stjerne, kørte hun den endnu længere ud.
Jeg har personligt hele tiden haft en lille fornemmelse af at hun ville lave et “oprør” hvor at hun viser, at hun også har brug for sin frihed, og har brug for at være teenagetøs,og spasse helt ud engang imellem.
Dog er hun stilmæssigt ikke min kop te længere.
Nå, men jeg ville alligevel gerne blogge om hendes stil, for hun er en utrolig stilsikker pige, og når man ser hendes tøj, så VED man at det er hendes tøj. På den måde har jeg stadig meget respekt for hende (Intet ændret).
En læser skrev at hun gerne ville have en collage med Miley’s stil, ligesom jeg lavede engang. Jeg sætter virkelig pris på jeres ideer, og det vil jeg gerne vise, at jeg virkelig lytter til. 
Nå, men Mileys stil er blevet meget drenget, og jeg forstår godt hvorfor. Det må være meget hårdt at blive “stemplet” som glimmer-pigen Hannah Montana. 
Jeg vil nødigt have at nogle føler jeg angriber hende, for jeg elsker stadig hendes fanden-i-voldskhed, men stilen er desværre blevet for udflippet for mig.
Der kan nå at ske meget på et halvt år.

Nu til noget mere alvorligt.
Dem som læser min fanside på Facebook ved at jeg har været meget syg, men nu fortæller jeg det lige til resten.
Jeg har haft høj HØJ feber, og det har varet en måned. Jeg har været indlagt, hvor at de undersøgte mig, og alt muligt.
Jeg har angst for hospitaler, så det var svært i sig selv at skulle indlægges.
Jeg var så dårlig den aften, at jeg ikke husker meget fra hospitals-besøget, men jeg husker at jeg lå og græd da jeg skulle have taget blodprøver. JEG LÆRER ALDRIG at få taget blodprøver. Jeg følte mig virkelig som Alberte otte år, da jeg lå der og klemte min mors hånd.
Nå, men jeg er altså stadig ikke på toppen, men jeg har det bedre, og snart kommer jeg regelmæssigt tilbage med daglige indlæg.
VÆR TÅLMODIGE – jeg har IKKE glemt bloggen.

Hvad synes i om Miley Cyrus “nye” stil?
Har i prøvet at være syg i en måned?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

 • Sine Jensen 16. marts 201316:37

  God bedring 🙂

 • Emma Schultz 16. marts 201321:19

  Dejligt med et indlæg Alberte, og godt at du har det bedre <3
  Jeg har det på helt samme måde med Miley. Men hun er stadig ret sej 🙂

 • Shanice 17. marts 201317:25

  God bedring. 🙂

  Ja, jeg har.. Var syg fra julen 2009 til august 2010. Det værste var mellem 26. juni 2010 til august 2010… Og faktisk også november-december.. 🙁 Jeg er faktisk stadig syg, men får medicin.. Så ja.. det har jeg prøvet det er det mild sagt noget l***! <3

  (Hvis nogen var nysgerrig, hedder sygdommen Morbus Crohn) 😀 <3

Leave a Comment