Vil jeg noglesinde lykkedes?

Jeg har en rigtig off-day. Sådan en dag hvor at man slet ikke har lyst til at stå op, for hvorfor skulle man? Det er jo bare det samme hele tiden. Og når man ligger der i sin seng og høre musik, så begynder tankerne at hvirvle rundt i hovedet, og det er aldrig godt når tankerne begynder at hvirvle, for så kan man nemt miste kontrollen over tankerne, og så bliver man trist.
Vil jeg noglesinde lykkedes? Det er et spørgsmål som virkelig gnaver indeni mig. Hvis bare jeg kunne se i min fremtid, og se hvad jeg laver, og om jeg er lykkedes. Om jeg har fået opfyldt mine drømme, eller ej.
Jeg vil så gerne lykkedes med den her blog. Jeg prøver og prøver at lykkedes, men jeg føler bare aldrig at jeg lykkedes 100 %
Nogle bloggere bliver lønnet, andre kommer med til fede events, og så er der mig, som bare brændende ønsker de ting, men det sker bare aldrig.
Også med min fremtid. Kan jeg blive det jeg vil?
Jeg vil gerne være journalist, pædagog eller filminstruktør. Min store drøm er faktisk at blive filminstruktør, men det er en meget svær branche, så jeg tør næsten ikke at drømme om det.
Hvis bare jeg lykkedes…
Jeg kan ikke lide at leve i uvisheden, og ikke vide om mine knoklerier for bloggen bærer frugt.
Jeg vil bare gerne være en succes til noget. Noget hvor at jeg virkelig er god, og hvor at jeg kan føle mig stolt og have selvtillid.
Hvorfor lykkedes tingene aldrig for mig?
Jeg har sådan en rigtig tom følelse indeni idag… Faktisk har den gnavet i et stykke tid, men idag har jeg det bare dårligt.
Måske har jeg det også psykisk dårligt fordi at jeg skal starte i skolen i morgen, og som nogle af jer ved, så hader jeg skolen. Jeg hader skole så uendeligt meget… Mange hader skolen, men jeg hader den virkelig… Jeg elsker eleverne i min klasse, og dem holder jeg meget af, men selve skolen.. Det er virkelig ikke mig. 
Gud en lang roman jeg fik skrevet her, jeg havde bare brug for at få det ud.
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Charlotte Johansen 1. april 201310:39

  Jeg syntes at du er fantastisk Alberte, og det kan jeg jo sagtens sige fordi jeg ser dig udefra, men jeg ved 100 procent hvordan du har det, jeg har selv på samme måde, med at der er intet jeg kan finde ud af, jeg drømmer inderligt om at blive skuespiller men lige meget hvor meget jeg knokler syntes jeg bare ikke at der er noget der lykkes.
  Jeg kender også godt hvordan du har det med skolen, sidste år tror jeg at jeg mistede måske 4 måneders undervisning pga. Jeg var så ked af at skulle i skole. Jeg vil stadig ikke afsted klumpen i maven og i halsen vokser og tårerne kommer frem i øjenkrogende når jeg tænker på at skulle i skole, så tro mig jeg ved hvordan du har det.
  Men i mine øjne vil du altid være den mest stilfulde og fantastiske blogger på denne klode! <3

 • Alberte W. 1. april 201310:41

  Den der kommentar fik mig sku til at tude.
  Hvor er du dog bare et fantastisk menneske! <3
  Jeg har selv været der hvor at jeg fik hjemmeundervisning, fordi at jeg ikke kunne holde ud at være i skolen. Jeg håber SÅ meget for dig at du kommer ovenpå igen. Gud hvor er det dog synd at sådan en fantastisk pige som dig, skal kæmpe sig igennem sådan nogle pinsler. ):
  held og lykke! <3
  Og tusind tak for de søde ord! – De varmer virkelig! <3

 • Charlotte Johansen 1. april 201310:53

  Jeg fik godt nok ingen undervisning i de fire måneder, jeg lå bare i min seng men min computer og prøvede at overleve.
  Selv tak for di søde ord, jeg kender ikke en som fortjener dem mere end dig! <3

 • KATRINE S. PEDERSEN 1. april 201311:38

  Alberte jeg ved godt hvad du snakker om! Og det der med skolen! Jeg blev mobbet i 4 år inden lærerne gjor noget ved det, såå jeg hader virkelig skolen! Og jeg er heller ikke særlig god i skolen.. Og jeg er det tit som du har det i dag! <3 Men du er helt vil fantastisk! Og jeg elsker virkelig din bolg og din personlighed!

  -Katrine

 • Mathilde Jensen 1. april 201319:06

  Du skriver at du har drømme, men at du ikke tror på at det vil lykkes. Jeg kan kun sige "TRO PÅ DET FOR FILEN!!!"
  Jeg kan ikke love dig at alle dine drømme og ønsker vil gå i opfyldelse hvis du gør det, men jeg KAN love dig, at hvis du tror på det du vil så kan det aldrig gå helt galt. Måske går dine drømmer og ønsker heller ikke i opfyldelse på den måde du havde tænkt dig. Derfor er det vigtigt at du husker bare at være dig selv og altid gøre dit bedste. Så KAN jeg nemlig love dig at du vil få det optimale ud af dit liv <3

 • Sanina 1. april 201321:27

  Lad være med at tænk så meget på hvad der VIL lykkedes, tænk mere på hvad der ER lykkedes.

 • eh 3. december 201418:05

  Jeg kan ikke sige så meget, udover at jeg synes, at det er lykkedes meget godt i forhold til at du har 1k+. Jeg er så endda en 18-årig fyr der ikke ved, hvorfor han kommer her, men kommer her gør han i hvert fald.

Leave a Comment