Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Min drømmetatoo…

Jeg er ikke en stor tatoo-tilhænger, og det bliver jeg aldrig. Jeg er nok lidt gammeldags, og synes det er synd at pynte sin krop med alle mulige motiver.
Dog synes jeg faktisk det kan være flot med én tatovering, som symboliserer noget for en, noget som har betydning.
Mit nøgleord i livet har været “modig” jeg vil ikke komme voldsomt meget ind på det, men jeg har haft en depression og haft angst. jeg har stadig angst engang imellem. Får andfald hvor at jeg føler at mine luftveje stopper til, og hvor at jeg får kvalme.
F.eks. så tror min krop automatisk at jeg er ved at få et angst-andfald når jeg er i bad, fordi at dampen fra vandet, føltes lidt som følelsen når man får angst. Noget besvær ved at trække vejret helt ned, og en varme der breder sig i hele kroppen.
Jeg har også svært ved skole, og kan godt komme til at kaste op før skole, fordi at jeg får det så skidt. 

Da jeg var seks år begyndte jeg at komme på rigshospitalet. De sagde at jeg var for lav. Jeg var en meget lille pige, og de var bange for at jeg manglede nogle hormoner, som får en til at vokse. De mente at jeg kunne risikerer at blive 1,30 høj, når jeg var fuldvokset! – derfor blev jeg fra jeg var seks år, og indtil jeg var 11 år fulgt derinde. Hver måned skulle jeg derind og få taget et blodprøve, så de kunne se hvordan det gik med mine hormoner, og om jeg havde nok. Allerede der blev mit nøgleord:” Vær modig”.
Jeg måtte nød til at huske på at være stærk og modig, for ellers var jeg gået ned psykisk.
Da jeg stoppede med at komme på rigshospitalet, og de kunne se at der intet var i vejen med mig, så fik jeg angst. Det begyndte i 5. klasse, og jeg kunne simpelthen ikke komme ind på skolen.
Det var som om at jeg havde en mental mur inde i mig, som bare sagde:” DU MÅ IKKE GÅ DEROP!”
Denne gang kunne jeg ikke være modig. Jeg var blevet så låst fast i angsten, at det var umuligt at være modig.
Jeg gik rundt derhjemme i et halvt år. Depressionen kastede sig simpelthen over mig, som et sort tæppe. Alting var håbløst. Jeg fungerede ikke. Jeg følte at intet ville blive bedre. Jeg skulle ligge i min seng til jeg døde, for jeg turde ikke gå udenfor en dør.
Efter et halvt år, kom jeg tilbage i skolen. Det var utrolig hårdt.
Jeg græd, skreg og kunne næsten ikke komme ud af døren. Hele min krop strittede imod. Mine håndflader sved, jeg følte at jeg skulle kaste op. Jeg kan huske at jeg altid måtte tørrer tårene væk før at jeg gik ud af døren, fordi at ingen skulle se at jeg havde grædt.
Endnu engang skulle jeg huske på at være modig. Hvis jeg ikke havde forsøgt at være modig, så ville jeg nok stadig være deprimeret. 

Derfor har jeg valgt at jeg vil have tatoveringen:” Brave”.
Den vil betyde ALT for mig.
Det er simpelthen mit livs-ord, og det ord som betyder mest for mig.
Har i en tatoo som I gerne vil have? – og hvad betyder den for jer?
Hvad synes I om min ide, med at få en tatoo?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Pernille Nielsen 3. april 201318:41

  Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

 • Cecilia 3. april 201318:43

  Ved det ikke 100% vil godt have en på mit håndled, men der kunne stå så mange ting 🙂 Strong,Love eller lign. passer hvis meget godt (; Fed tanke med din tatovering! 😮

 • Isabella Storgaard 4. april 201314:40

  Jeg syntes det er fedt at du tør dele dette på en offentlig blog, og jeg syntes det er fedt du vil have at der skal stå brave.

  Jeg vil gerne have en hvor der står emotion, fordi jeg er meget følelsesladet. Jeg lader følelser stå i vejen for mig og mine veninder, hvis de har gjort mig ed af det bare en gang, snakker jeg ikke med dem i lang tid, før de fatter hvad de har gjort, og siger undskyld.

 • Jeannet Djurslev 9. april 201313:13

  Jeg vil gerne have en ved mit håndled hvor der skal stå ' strong ', eftersom jeg selv synes at jeg har kæmpet, kæmpet og været stærk. Min onkel begik selvmord, min mor lever med en sygdom hvilket også har taget hårdt på mig, jeg er blevet mobbet, bla.

Leave a Comment