Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

På mine hylder…

Hej læsere!
Mange af jer har rost mine hylder, og sagt at I synes det giver en flot helhed. Det er jeg super glad for, og derfor besluttede jeg mig for at i skulle se lidt mere detaljeret hvad jeg har på mine hylder.
Om et stykke tid får jeg min mors og fars kontor, hvor at jeg skal have mit eget Walk-in closet, men indtil da, der har jeg en masse af mine sko og tasker på hylderne. Jeg har ikke den største samling af tasker, fordi at jeg bedre kan lide kvalitets-tasker, end en masse billige, haha.
Nå, men udover det,så har jeg en æske med den fulde boks af ‘sex and the city’. Jeg har set alle afsnit, så nu har jeg bare boksen på mit værelse, fordi at den er super tøset og lækker!
Jeg går meget op i at der ikke skal være for mange ting på hver enkelt hylde, for så bliver det bare rodet.
Hvad synes I om min reol?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Charlotte W. Jensen 11. april 201312:51

  Uh! I like it! Elsker dine højhælede med det der skind!<3

 • k.s.kathrine 11. april 201314:11

  Hvor er din Bamse fra?

 • Sara Jørgensen 11. april 201314:54

  Enkelt og stilet. Rigtig flot!
  Jeg er meget enig med dig i, at det meget hurtigt kan lige et værre rod!

  Kig gerne forbi. xoxo –
  sarajoergensen.blogspot.com

 • SofIe kn 11. april 201318:53

  Hvor er det dejligt at se jeg ikke er den eneste der gerne vil vise mine sko frem 😀
  http://etsofieliv.blogspot.dk/

Leave a Comment