Hello Summer!

HEJ LÆSERE!
Så er solen sku kommet til Danmark, og hvor er det godt!
Man får en helt ny energi, og jeg er bare så glad ligenu!
Jeg har siddet ude i haven og set tv-serier på netflix og spist chips og nydt vejret. jeg kan allerede se at jeg er blevet brunere og det er bare dejligt. Efter at jeg har blogget til jer, så smutter jeg også ud i solen igen. Der er ingen tid at spilde – jeg skal være brun! BUM. 
Hvad bruger i jeres solrige dag på? – får i nydt det?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Katrine 17. april 201314:07

  Sidder i solen og vil være brun! <3
  http://fashioniskatrineslife.blogspot.dk/

 • Emilie Mille Marie 17. april 201314:49

  Jeg er indenfor, da jeg hader solen lige nu.. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg tror bare ikke lige at jeg orker varmen? 😀 Det er mærkeligt! Men jeg håber snart at min sommer lyst kommer igen. 🙂 Det er lidt ligesom jul.. Man har gået og ventet og glædet sig i sååååå lang tid, men når det så er juleaften har man fået for meget? Hvad snakker jeg om jeg EEEELSKER julen! Jeg tror bare inderst inde at jeg er et "vinter-menneske". :3

 • Emma Schultz 17. april 201316:47

  Elsker din fine trøje du har på, hvor har du købt den? 🙂
  Der var intet sol ved mig i dag – bare lotte blæst..

  Du er meega smuuk!! <3<3

 • Feline Horan 17. april 201319:14

  Det blæser desværre hvor jeg bor nu, og det er blevet helt overskyet.
  Havde jeg ikke skulle arbejde havde jeg klart været udenfor tidligere.

 • Sofie Bruun 18. april 201316:20

  Hej, jeg kom til at tænke på noget. Jeg læser mange norske blogs, og de laver sådan nogle link-runder. Hvor alle med blogs skriver en kommentar med et link til deres og så laver de et indlæg, med et link til den blog de selv bedst kunne lide med nogle billeder og sådan. Og så tænkte jeg om du måske ikke ville gøre det? Det kunne virkelig hjælpe mange (og ikke kun mig), da du jo har en del sidevisninger.(-;

 • Trunte H. 2. maj 201321:12

  Hvor har du købt den top? 😉

 • Trunte H. 2. maj 201321:12

  Hvor har du købt den top? 😉

 • Alberte W. 2. maj 201321:40

  Just Female. 😀

Leave a Comment