Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

COVER

Hej læsere!
 Nu har min mor været ude og købe mig et cover-blad.
Ej hvor er forsiden smuk! – Jeg køber selvfølgelig bladet pga. indholdet, men den der forside er godt nok flot! Elsker virkelig deres farvesammensætning med det lilla og det pink.
Nå, så nu sidder jeg og hygger mig med det, og drikker en kop te.
Jeg har døjet med noget ondt i halsen, og det er heldigvis gået over, så nu kan jeg komme i skole og have det rart.
I morgen har vi samfundsfag hele dagen, og det fag ELSKER jeg! Og i morgen eftermiddag kommer min bestie og så skal vi ud og shoppe og kigge på tøj. Jeg tror at jeg køber den taske fra Day Birger som jeg har kigget på så længe!
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

 • Simone 18. april 201314:10

  Du har ret, forsiden er ekstra pæn denne gang!

 • Henriette Lørdal 22. april 201314:25

  Elsker virkelig din blog! Og ja du har ret, forsiden er rigtig pæn 🙂 Hvilken computer er det du har?

 • Emma Jensen 22. april 201317:29

  Er helt forelsket i dine billeder! Nøøj hvor er de dog skønne. Og helt igennem inspirerende!

  xoxo Emma
  emmajensens.blogspot.com

Leave a Comment