ONE DIRECTION KONCERT

Hej læsere!
Nu kommer der et indlæg som jeg har glædet mig helt vildt meget til at skrive. Jeg har nemlig været til One Direction koncert!
Som nogle af jer ved, så fik jeg ikke biletter i første omgang, men så købte vi dem til overpris på en svensk billet-side.
Mig og min bedsteveninde ankom til Herning og vi stillede os i kø.
Jeg lider af klaustrofobi så jeg fik det meget skidt i køen. Jeg ved heller ikke helt om man kunne kalde det en kø, for folk sprang ind, overhalede, og det var en stor klump af mennesker… Totalt dårligt system Herning har.
Nå, men jo længere vi kom ind i køen blev jeg mere og mere nervøs.
Vi havde jo ikke købt vores biletter direkte fra billetnet, så der var jo en meget lille sandsynlighed for at de ikke var gyldige. Vi var 95 % sikker på at de var gyldige, men da vi så at nogle piger gik ud af køen, og man kunne se at deres biletter ikke havde virket, så blev jeg nervøs. Hvad hvis min ikke er gyldig?
Men det var den!! Mig og min bedstevenindes biletter blev bippet ind, og vi kom ind i salen.
Jeg blev VIRKELIG overrasket over at vi var så tæt på. Jeg kunne tydeligt se dem, og det var helt vildt.
Jeg fik øjenkontakt med Zayn og han smilede til mig, og det var helt vanvittigt. Det var en fantastisk tur, og jeg er SÅ glad! 
Var i til koncerten?
Fik i øjenkontakt med drengene, eller smilede de til jer?
Levede det op til jeres forventninger?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Nicoline Praus 7. maj 201314:08

  Hej Alberte. 🙂
  Lyder som en sindsyg koncert, desværre så jeg dem ikke, men har selv være i jyske bank box da justin var der. 🙂
  Håber du havde en fantastisk dag/aften, og det fedt zayn kiggede på dig, han er også min yndlings!
  Love love love Nico!
  forresten, fed blog!

  http://www.nicolinepraus.blogspot.dk/

 • bloggingbyCamilla 7. maj 201314:35

  Dejligt at du havde en god koncert. Jeg var også til koncerten, og det var helt vanvittigt. Det var den bedste aften i mit liv. Jeg er også utroligt overrasket over hvor tæt jeg kom på. Drengene kiggede da hen, hvor jeg stod, men de kan vel også have kigget på dem omkring mig. (-: Det levede helt klart op til mine forventninger, og jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er, da det var min drøm at komme til en koncert med dem. (-:

 • victoria platz 7. maj 201317:44

  Jeg er ligeglad. Du er den heldigeste på denne jord.

 • Maja Dam 8. maj 20137:45

  Jeg var ikke til konserten eftersom da billeterne kom ud var jeg ikke den største fan. lidt trist men ok. Dejligt du havde en aften. og hold nu kæft :-O fik zayn øjenkontakt med dig. Så heldig man<3 selvom jeg nok mest er til Louis<33

 • Maria Lange 25. maj 201310:39

  Håber du har haft en god koncert da. Ville virkeligt havde givet ALT! – For at komme med men ja, det skulle jeg så ikke. Hvor har du btw købt dine solbriller henne!? – De er super søde!

Leave a Comment