Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

TIVOLI

HEJ LÆSERE!
Igår var jeg en tur i tivoli med Nath og Clara!
Det var super hyggeligt, og vi fik virkelig fejret Nath’s fødselsdag. Vi spiste spanskrør, var på Joe’s, og selvfølgelig prøvede vi en masse.
Jeg fik prøvet den nye forlystelse som laver loop konstant. Lidt vildt, for jeg er faktisk ekstremt bange for loop. Hvis der er loop i, så får jeg nerver, før at jeg går op i forlystelsen. Men jeg har det faktisk fint med højder og frit fald… Til en vis grænse. 
Nu har jeg købt wildcard, så nu kan jeg smutte derind hver dag, hvis jeg keder mig… Dog vil jeg nok ikke bruge det på den måde, for det må være max ensomt at være alene i tivoli, haha! 
Havde I en god fredag? 
Vi havde faktisk jordbærkage i køleskabet, men vi kom så sent hjem at vi gerne ville sove. Derfor spiste vi klokken ni i morges en STOR jordbærkage til morgenmad. Nath og Clara er åbenbart vandt til at spise pizza og slikkepinde til morgemad, men for mig var det virkelig bizart at starte dagen med kage, haha!
Havde I en god fredag?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

 • Katarina Nielsen 25. maj 201319:19

  Er helt vild med de her billeder! Du ser så dejlig naturlig ud(nok fordi du ikke rigtig posere) og jeg elsker når du smiler med tænder!

 • Sofie Ebler 25. maj 201320:03

  Er så misundlig på dit udsende! Hvis du nogensinde vil bytte så skriver du bare. XD <3

  Hilsen
  http://eventyrtid.blogspot.com

 • Mathilde 26. maj 201310:11

  Sikke nogle dejlige, stemningsfyldte billeder! Og tivoli er altså også bare noget af det mest fedeste med et par veninder 🙂

Leave a Comment