I LOVE ELF!

HEJ LÆSERE
Nu har jeg i to uger testet nogle fantastisk lækre produkter fra Elf!
Før at jeg modtog produkterne havde jeg hørt fra en masse bloggere og youtubere at Elf er et fantastisk mærke, men jeg ville selvfølgelig også tjekke det selv.
Nå, men jeg modtog pakken, og de havde lavet et super sødt kort, og pakken var pakket ind med nogle guld-hjerte-klistermærker som bare er vildt nuttede!
Jeg prøvede først læbepomaden, som har lidt farve. Den har samme farve, som i kan se på stregen på stiften. Jeg er simpelthen SÅ glad for den! Jeg har aldrig oplevet en bedre læbepomade! Jeg har i den seneste tid døjet med tørre læber, fordi at jeg slikker på mine læber når jeg er nervøs, og jeg har haft mange eksaminer, som har gjort mig nervøs, så det har man kunne se på mine læber, haha! – Men den her læbepomade har totalt hjulpet, og mine læber er simpelthen vildt bløde!
Derudover så modtog jeg noget som hedder ‘body shimmer’ jeg havde ikke prøvet det før jeg modtog den fra Elf, men wow det er fedt! Jeg ligger det på mine kraveben, så det fremhæver dem, og giver en lækker skygge! Det er ren magi, hæhæ.
Sidst men ikke mindst, så modtog jeg en neglelak, som jeg også har brugt. Jeg er ikke så stor tilhænger af farven mørkelilla, men deres neglelak er virkelig god, og den holdt længe, inden at den begyndte at skalle af. 
Har I prøvet nogle af Elf’s fede produkter? – og hvad synes I om dem?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Sofie Ebler 26. maj 201312:57

  Har en ELF lipstick derhjemme. Den er så super, jeg bruger den hver dag! ^^

  Hilsen
  http://eventyrtid.blogspot.com

 • TilleProductions 26. maj 201314:19

  Har 2 af ELF tone correcting concealer, zit zapper, duo eyeshadow, eyeshadow brush og deres flydende eyeliner, med en supertynd spids. Kan godt lide dem alle, men den der eyeshadow duo er ikke såå superpigmenteret.

 • Hannah 26. maj 201322:08

  Eeeeeeelsker Elf! Næsten al min makeup består af Elf. xD<3

 • Anna Kristensen 27. maj 20138:05

  Jeg har en del fra e.l.f af, men det, jeg elsker mest, er mit makeup børstesæt. Kan klart anbefales 🙂

 • Sine Kirstine 27. maj 201320:36

  Hvor kan man købe det? Pigerne i min klasse har snakket om mærket og trænger til noget nyt make up

 • Mathilde Meier 16. juni 201421:09

  Jeg må helt ærligt sige, at mit yndlings makeupmærke er e.l.f. Jeg har helt sikkert flest makeupting fra e.l.f i min kollektion, og jeg forguder bare det mærke SÅ meget!

Leave a Comment