Loppefundende

HEJ LÆSERE!
Igår var jeg jo på loppemarked og fik købt en masse ting.
Jeg fik købt en Cheapmonday bluse til kun 20 kroner, og jeg er simpelthen så glad for den! Jeg havde været på udkig efter sådan en trøje i ekstremt lang tid. Jeg ville dog gerne have haft den i et nummer større, så den var lidt mere oversize, men altså… Den kostede 20 kroner, så måtte bare have den, og jeg kan jo godt passe den, den er bare ikke så løs som jeg allerhelst ville have.
Derudover så købte jeg to smukke halskæder som tilsammen kostede 40 kroner. Den hvide halskæde har jeg på idag, men jeg elsker dem begge to helt vildt! De er så femenine og søde.
Så fik jeg købt en sort kjole som jeg fik for 40 kroner. Den er også skøn, og den gør noget fantastisk for min talje, synes jeg selv, haha.
Udover det man kan se på billedet, så fik jeg også købt en glimmer-cardigan, som er fantastisk til de lune sommeraftenener.
En dame som styler skuespillere i film havde også en bod, og jeg købte en rygsæk, som faktisk har været med i en spillefilm.
Sidst men ikke mindst, så fik jeg købt en bambi-dvd til min bedsteveninde, for vi har aftalt at vi på et tidspunkt skal lave disney-maraton, og gå tilbage til barndom… Man bliver ALDRIG for gammel til disney. 
Hvad synes I om de halskæder jeg har købt? Vil gerne høre jeres mening. Er de for søde for jer? Nogle kan jo bedre lide nogle lidt rå og store halskæder. 
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

Leave a Comment