Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Favorite jewellery! Annlil.dk

HEJ LÆSERE
For et stykke tid siden modtog jeg en ring fra Annlil.dk
Jeg havde kigget på den i et stykke tid på deres hjemmeside, og så skrev jeg en besked til dem, og de kunne tænke sig at sponsorer min blog. Jeg har været rigtig glad for det her samarbejde, da jeg virkelig godt kan lide deres webshop. Deres smykker er smukke, og den her ring er gået hen og blevet min yndlings-ring! Den er så feminin og flot, og jeg synes også at den er ret sommerlig.
Selvfølgelig skal den styles på den rigtige måde, men det skal alle smykker jo. 
En lille bonusinfo om annlil.dk er at de også har nogle vildt flotte smykker til mænd! Især har de nogle læderarmbånd som jeg personligt synes er vildt flot til mænd, haha!
Hvad synes I om ringen?

KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

Leave a Comment