Ultimative favorite lipstick!

Hej læsere!
Det var faktisk lidt et sats da jeg bestilte denne her på topshops hjemmeside, for jeg kan bedst lide at bestille make-up produkter fra de firmaer jeg kender (Mac, max factor osv.) men den her læbestift fra topshop, så bare SÅ fin ud, og jeg elsker farven. Den er meget mild, og giver bare en flot og naturlig farve til læberne. 
Den er også rar at have på. Mange læbestifter synes jeg føltes ubehagelige, men den her kan man faktisk ikke mærke man har på. Den holder måske ikke voldsomt længe, men tilgengæld er den super fin og lækker sålænge den holder, haha. 
Jeg er i hvert fald HELT vild med den.
Har I en yndlings læbestift, læbepomade eller lipgloss? 
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Louise Sjoberg 17. juni 201314:05

  Er det muligt at se den på, for det er svært at bedømme en læbestift når man ikke ser den på

 • Eleonora Madsen 17. juni 201314:05

  Hm, synes leppestift generelt er noe sus, men det er smak.
  Jeg bruker lipgloss fordi det er mer meg, ikke leppestift.

 • Eleonora Madsen 17. juni 201314:07

  Jeg kunne ikke være mer enig med det du skriver.

 • Nathasha Andersen 17. juni 201314:09

  Har man mulighed for at se din læbestift på? 🙂

 • Emilie Mille Marie 17. juni 201316:29

  Kan man ikke købe Topshop makeup på Strøget/ i København? 🙂

Leave a Comment