Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

New in – New love!

Okay okay, let’s just take a second to watch this wonder…. 
Jeg er lidt for forelsket i den her helt fantastiske kjole, som jeg igår købte i H&M.; Først så det ud som om at der kun var størrelse 40 og 42, så da jeg ikke kunne finde min størrelse blev jeg lidt desperat, men tilsidst fandt jeg en størrelse 34, og jeg var lykkelig!
Jeg synes den er SÅ fed, og jeg glæder mig bare så vanvittigt meget til jeg skal have den her på til min storebrors studenterfest, og måske skal have den på til min egen dimission. 
Den er lige mig, og jeg tror aldrig jeg har haft en kjole som jeg elsker SÅ højt! Den får min hud til at se dejlig brun ud, og snittet er så fint.
Btw. kjolen koster KUN 70 kroner (insane!) og den kan somsagt købes i H&M.;

Hvad synes I om kjolen?

Jeg er i hvertfald helt forelsket i den, haha! 

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Katrine 19. juni 201315:05

    Jeg har også kigget på den 😀 <3 Men var ikke i min størrelse.. :/
    -Katrine

Leave a Comment