Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

SOMMERFERIE!

HEJ LÆSERE!
Igår var simpelthen en fantastisk dag!
Den startede ud med at jeg var dødnervøs for min mundtlige dansk eksamen, selvom jeg godt ved at jeg er rigtig god til dansk analyse, men jeg var stadig nervøs. Men jeg fik sku et dejligt 12-tal. Jeg havde sagt til migselv at i dét fag SKULLE jeg få 7 eller op efter, men jeg fik faktisk et chok da jeg fik 12, for jeg synes det havde gået dårligt. 
Nå, men da jeg kom hjem smuttede jeg direkte til ridning. Det var en vildt hyggelig tur til ridning, og jeg red en dejlig tur ud på markerne og jeg så hjorte ekstremt tæt på, så det var en fed naturoplevelse. 
Så tog jeg hjem, og så fejrede min familie mig, og vi spiste kage og hyggede os. Mine skønne mormor og morfar kom, og det er jo altid hyggeligt. De gav mig også et VILDT flot armbånd som de havde købt til mig fra deres seneste rejse, og derudover 1000 kroner, som tillykke for at jeg er færdig med folkeskolen. 
Om aftenen tog min familie og jeg ned til en restaurant som ligger ved havnen, og det var virkelig hyggeligt. Vi fik taget nogle skønne billeder ude på havnen, og vi fik set dronningens båd, som kørte forbi os, haha. 
NU har jeg sommerferie.
Har I fået sommerferie? 
Hvis I fik 1000 kroner, hvad ville I så bruge dem til? – Noget særligt I ønsker jer?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • SidseRanda 21. juni 201311:31

  Nej, må desværre vente:)
  Har også været oppe i Mundligt Dansk i dag, fik også 12(Dog er det årsprøver, så er ikke helt færdig med skolen endnu)

  Sidsejosefine.blogspot.dk

 • Louise Sjoberg 21. juni 201311:42

  Fik sommerferie d. 30 maj 🙂 Og så havde jeg lide én årsprøve d. 13-14 i historie, som ikke var noget særligt.

  1000 kr skulle nok bruges på et par nike studio warp sko, da jeg godt kunne bruge dem til dans 🙂

  http://whitelipskissed.blogspot.dk/

 • Matilde 21. juni 201313:04

  Jeg har desværre først ferie om en uge – men nyder da alligevel at weekenden er her nu! <3
  Hvis jeg fik de 1000 kroner, skulle de bruges på en Coco Chanel parfume.

  Tillykke med 12-tallet!

  matildesblog.com

 • Katrine 21. juni 201313:44

  Tillykke med 12-tallet! Godt gået!! <3 Det har du sgu fortjent!
  Hvis jeg fik 1000 kr. ville jeg give alle dem jeg elsker en tur et eller andet sted fx Tivoli! <3

  http://fashioniskatrineslife.blogspot.dk/

 • MyAwesomeWorld 21. juni 201314:02

  1.

  Vi har ikke sommerferie, endnu.

  2.

  Jeg ville nok spare op med de 1000 kr.

  Til en Sony – Vaio – 11 tommer.

  xoxo

 • Feline Buchwald 21. juni 201315:39

  Din mor er altså virkelig pæn! Ville bare lige nævne det.
  Ville gemme dem som lommepenge til når jeg tager på efterskole efter sommerferien.

 • BloggerenMiskyTisky 21. juni 201320:08

  Haha, kan SLET ikke tage at du skiver at båden ligefrem KØRTE ved siden af jer xD

  – haha, ej.. Men jeg har første ferie om 1 UGE :((( jeg håber jeg overlever ^^'

 • Brumme ♥ 21. juni 201322:28

  Din mor er utrolig smuk! Ville lige fortælle det 🙂

Leave a Comment