Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Bordeaux all the way!

HEJ LÆSERE
Nu har jeg i tre kvarter stået i en kø for at komme ind på udsalg i en fantastisk butik, hvor at jeg har kigget på en jakke, som er blevet nedsat. Jeg stod der i tre kvarter og jeg frøs af H til, men jeg VILLE ind og købe jakken. Jeg har på tre kvarter rykket mig fem meter, og jeg kan se at der er 7 meter til at jeg er inde i butikken, pludselig får jeg det dårligt. Jeg kan mærke det sortner for mine øjne, og jeg tænker: omlidt besvimer jeg, og slår hovedet lige ned i asfalten.
Jeg står lidt og overvejer hvad jeg skal gøre, men så vælger jeg at smutte fra køen, (bad fucking luck, og alt det der) så mine tre kvarter i køen er forgæves. 
Nå, men så smutter jeg ind i Ganni og forelsker mig i det sæt som jeg har på. Der er i øvrigt også udsalg derinde.
Så nu sidder jeg med mit nye tøj fra Ganni og slapper af. Tøjet er rart at have på, samtidig med at det jo også er fucking lækkert, altså! 
Hvad synes I om outfittet?
Jeg er Ganni fra top til tå, hihi. 
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

Leave a Comment