Solskin fra nilens jord!

HEYSAN!
I den sidste uge har jeg simpelthen brugt det allersidste fra min solskinspudder, som jeg overhoved kunne støve op. Nu er den fuldstændig og aldeles tom! Derfor måtte jeg jo købe en ny, for solskinspudder er et must for mig! Jeg synes altid jeg ser syg ud, hvis jeg ikke har det på. Nogle synes måske at solskinspudder er overflødigt, og at man ser dullet ud med det, men det kommer da godt nok an på hvor meget man bruger, for det behøver ikke at se unaturligt ud.
Jeg har derfor købt den her fra Nilens jord. Jeg ved godt at Nilens jord er lidt dyrt, men til gengæld er det et mærke med god kvalitet. Jeg vil hellere betale mere for god kvalitet, end mindre for dårlig.
Har I gode erfaringer med Nilens jord?
Har I nogle produkter med dem? 
SOMMERKNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Emilie J 5. juli 201319:42

    Jeg har både bronzer, mineral pudder, mascaraer og makeupbørster fra Nilens Jord. Det er et virkelig godt mærke! 🙂

  • Emilie Mille Marie 6. juli 201310:49

    Jeg ønsker mig hvirkelig en af deres børster, da de er sååååå bløde!:) men ind til videre har jeg kun en pudder, som jeg ikke bruger særlig tit fordi at jeg har fundet en anden meget billigere og bedre. Men ellers er det et meget godt mærke:)

Leave a Comment