På stranden med de to hvide vatklumpe

HEJ LÆSERE
Igår var jeg et smut på stranden med min dejlige far, bror og to hunde-lignende-ting… Ej, med mine dejlige hunde Coco og Lucca.
Det er fantastisk underholdende at se mine hunde på stranden. De får pludselig en helt ny energi, og de tonser rundt. Min storebror lavede kapløb med Coco, og det gik da også vildt for sig, da Coco kom til at nappe min bror bagi af ren glæde og energi… Tænk hvis mennesker var sådan, at hvis man blev lidt for glad, så gav man da lige en lammer til legekammeraten.
Det går i øvrigt godt med projekt-tanned, som er et projekt der ganske enkelt går ud på at blive så brun som muligt. Om seks dage går turen til Frankrig, så der bliver jeg helt sikkert også dejligt brun, men jeg vil ikke gå glip af solens stråler, heller ikke selvom man bliver brunere i Frankrig. 
Går I op i jeres kulør, eller er I mere ligeglade?
Man bliver jo ikke kun solbrændt af at ligge sig ned og tænke:” Så her skal jeg ligge hele dagen… fedt” men man bliver også meget brun af at lave nogle aktive ting… Cykelture er god for kuløren, hæhæ.
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Amanda? 18. juli 201319:48

  Jeg har ikke noget imod at være bleg, nu er jeg også MEGET bleg, haha! – hm, Alberte kan du ikke huske din bror på at han har lovet mig billeder af ham i badebukser? 😉 lol XD – knus Amanda

 • Sine Kirstine 18. juli 201320:08

  Din bror ligner en filmstjerne 😛

 • Sofie Ebler 19. juli 201310:23

  Jeg prøver, prøver og prøver at få kulør, men jeg er nok dømt til at blive en ligbleg dødling… ^^

 • Maja Dam 19. juli 201315:18

  Jeg er ude i solen konstant og hele tiden 🙂

  jeg skal til Fankrig om en uge. hvor skal i hen? (hvilken by altså?)

Leave a Comment