Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

New hair from CIRCUS!

Det billede ovenover er nok tættest på at ligne min nye hårfarve. På nogle af billederne ser det mørkere ud, end det rent faktisk er. Det handler nok om hvordan soler rammer. 
HEJ LÆSERE
På hjørnet af Jens Juels gade på østerbro i KBH ligger en fantastisk lille frisør som hedder Circus, med de mest fantastiske frisører. 
De er så dygtige, og allerede da jeg fortalte frisøren at jeg ville have en “sommerlig karamel-farve” så vidste hun præcis hvad jeg mente! Jeg er helt vild med mit nye hår, og jeg glæder mig til at skulle vifte med det, foran de franske drenge, når jeg i morgen formiddag rejser til Frankrig!
Den første halvdel af ferien har jeg wi-fi så der kan jeg blogge, men den anden halvdel, skal i måske lige holde ud, hæhæ. 
Jeg glæder mig også til at jeg om 19 dage starter på efterskole, og kan vise mit nye hår… Åh jeg glæder mig til efterskole… mine nerver er heftige.
Nå, men hvad synes I om mit hår?
Det er blevet lidt kortere og en del lysere, men jeg elsker det! Åh hvor jeg elsker forandring i håret… bliver altid træt af mit hår, når jeg har haft det i et stykke tid. 
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Louise 23. juli 201319:58

  Wow alberte! Det er virkelig flot, og det klæder dig vildt meget! Seriøst. Det er jo perfect match!!!! Lækker frisør, må vidst kigge lidt nærmere på den. 🙂

  Louise/ Faith

 • Erica. ♥ 23. juli 201319:58

  Heyy.
  Super sød og inspirerende blog du har dig. Vi kunne måske følges? Smid en kommentar på min blog, hvis det har interesse!

  Kærlige knus & kys
  http://erica-schou.blogspot.dk/

  Og forresten har jeg en giveaway i gang, deltag hvis det lyster!
  http://erica-schou.blogspot.dk/2013/07/giveaway-casio-ur.html

 • Zara-sofia Habib-Larsen 24. juli 201320:18

  du er jo super smuk
  og jeg elsker dit pandehår,nok fordi jeg selv har noget der linger heh…
  men ja hvor meget kostede det???

 • Nicoline Elisa 25. juli 201312:09

  Du er ligeså smuk med dit nye hår, som du var med det gamle 🙂 Ligemeget hvad man gør ved dit hår vil du altid være perfekt! Måske kunne du tjekke min blog, og blive fast læser hvis det lyster??

  braidsandcupcakes.blogspot.dk

Leave a Comment