Outfit of today! Nothing but relaxed

I formiddags tog jeg en lille tur i byen med min mor. Jeg får altid ekstremt meget inspiration af at se de lokale franskmænd og jeg elsker kultur. Min far og storebror går meget op i at maden og spisestederne skal være super lokale, og det er perfekt hvis vi er de eneste turister… Mht. mad er jeg ligeglad om det er et lille lokalt spisested, eller om der vrimler med turister, jeg vil bare gerne se hvordan de lokale opføre sig. Engang fortalte jeg min veninde Nathalie at jeg elskede at “kigge” på mennesker og hun begyndte at grine, men sådan har jeg det faktisk. Jeg elsker at kigge på mennesker og forestille mig hvem de er, hvad de arbejder med, og hvordan de har det.
Nå, men tilbage til outfittet.
Varmen hernede gør at man på en måde bliver mere døsig og man orker ikke det store “hurlumhej” med at finde tøj om morgnen, men det her meget afslappede sæt tøj, kan jeg faktisk rigtig godt lide. Jeg kan godt lide den sporty stil, som samtidig ser en smule underspillet ud.
Shortsene er fra Topshop – Tanktop fra HOPE – Sko fra Adidas – halskæde er arvet.

Hvad synes I om outfittet?
Synes I at det er mærkeligt at jeg kan lide at kigge på mennesker?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

 • Mariaswaag 26. juli 201317:30

  Elsker dit outfit, og jeg syntes også de er sjovt, at kigge på mennesker, haha. Men jeg har et enkelt spørgsmål til dig, og hvordan får du de der cirkler på dit ene billede? Altså bruger du et redigerings program? Hvis ja hvilket? Btw, jeg ELSKER din blog, og tjekker hver dag, om du har skrevet et nyt indlæg. 🙂

 • Alberte W. 26. juli 201317:49

  Tak for din søde kommentar! <3
  Jeg laver cirklerne på picmonkey.com, hvor jeg i øvrigt redigerer alle mine billeder. 🙂
  Picmonkey.com er en rigtig sjov redigerings-side synes jeg, selvom mange bloggere synes den er for "amatør-agtig" og bruger nogle dyrere og finere programmer. 😀

 • scute 27. juli 201312:44

  Tusinde tak! 😀

Leave a Comment