Victoria Secret eller marked?

HEJ DEJLIGE LÆSERE!
Igår kom jeg hjem fra Frankrig, og hvor er det godt at være hjemme!
Hvis jeg skal være ærlig, så var det ikke den bedste ferie jeg har været på. Min familie er meget til de kulturelle ferier og det synes jeg også er fedt, men når man skal ud på en køretur på fire timer, for derefter at tage flyveren hjem som er en tur på tre timer, så bliver det for lidt ferie-agtigt for mig, og lidt for hårdt. Jeg er nok mere den lidt turistede type som bare vil have pool og kulørte drinks, hæhæ. Jeg får kultur på så mange andre måder.
Når det er sagt, så oplevede vi nogle fantastiske ting, og vi lånte vores venners dejlige hus oppe i bjergene, og det er jo helt fantastisk at vi fik den mulighed. 

Da vi var på vej til Frankrig var jeg forbi Victoria Secret i lufthavnen. Jeg vil ikke fornærme nogle hvis i elsker mærket, men jeg synes godt nok at det er overvuderet. Jeg har hørt så mange som snakker om det, som om at det er guds gave til menneskeligheden, men jeg blev lidt skuffet. Jeg ved ikke om det bare er en ret fesen butik i lufthavnen eller hvad.
Jeg fik muligheden af min søde mor, til at få en toilettaske til efterskolen fra VS, og overvejede da også, men jeg må indrømme at den umiddelbare grund til at det ville være fedt at have en toilettaske fra det mærke, er fordi at jeg er lidt et mærkedyr. Jeg synes det var dumt at bruge 500 på en toilettaske, så jeg droppede det. Jeg er IKKE fan af VS.
Nej, jeg fik købt en fin toilettaske fra et lille lokalt marked. Jeg synes toilettasken er super cute, og jeg elsker vintage-stilen. Jeg glæder mig til at have den med på efterskolen.
Hvad synes I om Victoria Secret?
Hvad synes I om min toilettaske?
Lad mig høre jeres meninger! 🙂
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

 • anti.anna 6. august 201315:50

  Super god blog! Jeg kender ikke rigtig så meget til VS, men jeg synes 500 for en toilet-taske er ret dyrt – og så synes jeg også, at den du har fundet, er super fin!

  Håber, du vil tage et smut forbi min blog!
  http://factfictions.blogspot.dk/

  Xoxo Anna

 • Katarina Nielsen 7. august 201321:47

  Ja, du har ret VS er overvuderet. c:
  Men jeg har faktisk også en af de der dyre toilet tasker der fra, men den fik jeg så også i fødselsdagsgave og den er jeg vildt glad for.
  Noget jeg godt kan lide ved VS er at de har parfumer med en lille pumpe, så fint!

Leave a Comment