ALL NATURAL

HEJ LÆSERE
Nu er jeg i bedring og er smuttet i sommerhus. Jeg havde det stadig ikke godt nok til at smutte ud med alle de nye 1.G’er som holdt stor sammenkomst igår, men der kommer selvfølgelig en masse andre lejligheder til det. Jeg er stadig så dårlig at jeg ikke tager make-up på. Jeg kommer muligvis til at lyde som en dulle når jeg siger det her, men jeg har det ikke specielt godt med mig selv, hvis jeg ikke har make-up på, men her for tiden går jeg “All natural”.
Jeg er SÅ glad for at jeg begynder at få det bedre. 
Om ni dage begynder jeg ude på rideskolen, hvor jeg skal være i praktik et helt år. Jeg skal bla. hjælpe smeden med hesteskoene, jeg skal med til kurser hvor jeg skal lære om førstehjælp til heste og jeg skal selvfølgelig passe alle hestene og så skal jeg ride på min dejlige skønne Bleik! Bleik er den hest jeg har redet på i flere år, og nu bliver han min! 
Gud hvor jeg glæder mig til at blive rask og kunne forberede mig på det her fantastiske år! 
Håber ikke at billeder af mig uden make-up skræmmer livet af jer, haha! Jeg er ikke selv specielt vild med synet, men som blogger skal man jo ikke kun vise de helt fantastiske dage, vel? 
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Anne Lynge 17. august 201311:02

  Du er flot uden make-up! Du er naturligt smuk, og kan sagtens bærer det 🙂

 • Nathalie Kjærgaard 17. august 201311:40

  Du behøver slet ikke makeup!

 • Mathilde Meier 17. august 201313:26

  Hvor er du bare smuk!!!!!

 • Ida Justesen 18. august 201315:27

  Du er simpelhent så smuk Alberte!!!
  Godt du er i bedring! <3

Leave a Comment