Outfit of today!

HEJ LÆSERE 
Har endelig fået det rimelig godt. Kvalmen generer stadig lidt, men nu er det ikke så slemt at jeg ikke kan stå op om morgnen og det er en befrielse! Nu kan jeg gøre lidt ud af mig selv og det er rart, når man er så forfængelig som mig. Så nu er det tid til et outfit of the day! Det har der ikke været i en måned tror jeg, så det er virkelig på tide!
På dette billede har jeg mine dejlige sko på fra Tommy Hilfiger. Jeg har haft de sko i over et år nu og jeg kan stadig passe dem, så det tyder lidt på at mine fødder er stoppet med at vokse og det er skønt, for så kan jeg investerer i nogle dyre sko, som jeg forhåbentligt vil kunne have i fire-fem år. 
Derudover så har jeg mine nye bukser på fra Dr. Denim. Jeg er faktisk stoppet med at købe jeans fra andre mærker end deres, for jeg ELSKER simpelthen deres jeans og de er så fantastiske at have på! Overvejer da også at købe et par ekstra i nogle andre farver.
Så har jeg min skjorte på fra Monki og en halskæde som jeg har arvet.
Hvad synes I om outfittet?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 7

Leave a Comment