Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Nightlife

HEJ LÆSERE
Jeg synes altså virkelig ikke at der er noget dejligere end at gå en tur sent om aftenen eller tidligt om morgnen. Der er en helt anden stemning og det er virkelig skønt.
Om morgnen er der altid en helt anden ro på gaden. Kun enkelte biler køre rundt og trafikken er ikke startet. Om aftenen er der bare så hyggeligt og på de små cafeer sidder folk og griner højlydt og det er så stemningsfuldt.
Igår tog jeg med min far ud på aftentur med hundene og det var virkelig hyggeligt. Vi fik snakket om forskellige ting og min far var inde og købe lidt slik i kiosken.
Så var det i øvrigt første gang i et helt år, at jeg havde min hvide blazer på. Jeg har haft det lidt svært med den blazer, for jeg vidste ikke om det var for maskulint til mig, med skulderpuder, men jeg synes faktisk at det går an. Så lånte jeg også min mors stribede trøje, men den ser dog lidt mærkelig ud på billedet, synes jeg.
Hvad synes I om outfittet?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

Leave a Comment