LEO PURSE

HEJ LÆSERE
Dem som synes godt om min facebookside ‘Whittaheart’ ved at jeg er blevet meget syg og jeg er i øjeblikket igang med at blive undersøgt for forskellige ting, for at se om det er noget alvorligt, eller om jeg bare skal have tålmodighed og vente til jeg er rask.
Nå, men jeg havde da alligevel overskud igår, til lige at få taget et par billeder af min pung. Den købte jeg samme dag, som jeg købte min mørkeblå sweatshirt.
Den er fra Nørgaard på strøget og jeg synes at den er utrolig fix. Den er også lille og det kan jeg godt lide. Jeg elsker virkelig printet og den er god kvalitet. Den kostede heller ikke så voldsomt meget i forhold til at det er fra Nørgaard, den kostede nemlig 250 – det synes jeg er en helt fair pris, for kvaliteten er jo virkelig god hos det mærke. 
Hvad synes I om pungen?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Sine Kirstine 23. september 201311:50

  Den ser flot ud. Glœder mig til at se den med et outfit

 • Marie Andersen 23. september 201320:46

  Den er utrolig flot!
  Hvilket program har du brugt til redigering? 🙂

  //sweetlove-bloggen.blogspot.dk

 • Sofie 24. september 201320:31

  Hvor er den flot, og god bedring!

 • Sofie 24. september 201320:31

  Hvor er den flot, og god bedring!

 • Sofie 24. september 201320:31

  Hvor er den flot, og god bedring!

Leave a Comment