IT’S MY BIRTHDAY!

HEJ LÆSERE
WOWSA! – Idag er jeg blevet sytten år. Det er sku alligevel lidt vildt. Jeg føler det virkelig som om at det var igår at jeg blev seksten år og holdt “Sweet sixteen.” 
Men nu er jeg sytten år og om et år bliver jeg atten og skal have kørekort osv. Dog tager jeg nok kørekortet her imens at jeg er sytten. Jeg vågnede af at min mor kom ind på mit værelse med de flotteste blomster. Det er en blomst som aldrig noglesinde er blevet eksporteret til Danmark, så det er første gang de bliver solgt i DK. Det fik min mor i hvertfald afvide, det kan selvfølgelig også være et skidesmart salgstrick, haha. 
Nå, så lå jeg i min seng og slappede af og drak te i et par timer og så God’morgen Danmark. Den sygdom som jeg har her for tiden, er slemmest om morgnen, så i år fik jeg ikke gaver og fødselsdagsbord om morgnen, men først klokken et, da jeg begyndte at få det bedre. 
Men omkring klokken elleve kom jeg ned i stuen hvor at der var gavebord og HVOR VAR DET FINT! Der var det pæneste neonorange bånd på nogle af pakkerne, og nogle af mine læsere ved jo at jeg ELSKER neonorange og neonpink. 
Jeg har nu åbnet gaver osv. og jeg vil senere blogge om nogle af gaverne.
Hvordan fejre I fødselsdag? 
Åbner I gaverne når I vågner, eller hvad? 
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • julie 28. september 201315:27

    Tillykke med fødselsdagen!!

  • Emilie Mille Marie 29. september 201310:57

    Tusind gange tillykke!! :)) håber virkelig at du snart bliver rask igen, søde. Du er og bliver min yndlingsblogger! Det her var den første blog jeg fulgte, det var den her blog som der fik mig til at starte, og jeg elsker den lige så meget som jeg gjorde da jeg læste det første indlæg. 🙂

Leave a Comment