Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

The cutest couple!

 
HEJ LÆSERE
Der er nok et par af mine læsere som bliver en smule skuffede nu, for nogen af jer har givet udtryk for at I crusher en smule på min bror. Nå, men nu har min bror fået en kæreste, så der er altså optaget der, haha.
Jeg synes selv at de er det sødeste par – det er sådan et par som man godt kunne se sammen på en rød løber i Hollywood, ikke?
Jeg føler mig ihvertfald heldig at jeg fik lov til at tage nogle billeder af dem, for de ser så glade ud og de bedste billeder er jo dem med ægte følelser. 
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Amanda? 5. oktober 201312:23

  Jep, jeg crusher på din bror. :3 – men AWH hvor jeg elsker de der billeder, de ser SÅ søde ud! omg <3
  Btw – Hils dem og sig tillykke til dem 🙂

 • Alberte W. 5. oktober 201312:29

  Det vil jeg gøre. 🙂
  Hvor er det sødt af dig! 😀

 • Nathasha Andersen 5. oktober 201318:46

  Han er altså også rigtig køn 🙂
  -Men tillykke til dem! De er søde sammen 🙂

 • Amanda? 6. oktober 201318:01

  HAHAH, du skulle have set mit ansigt da jeg så billederne! Forstil dig en blanding af misundelse og TOTAL "fuck de ser cute ud sammen" ansigt. Plus jeg fangirlede vidst lidt… hvad hedder hun? Så har vi et ship jeg kan fangirle XD

 • Alberte W. 6. oktober 201318:05

  Hahha, hun hedder Kristina. 😛
  Så hvad er deres shipper-navn? Jeg er ikke så skarp til det der…. Er det Mastina, eller? 😀
  Jeg shipper dem også!! 😀

 • prutten ib 18. oktober 201320:44

  Er det din søster, for i ligner hinandern super meget!!

 • Alberte W. 18. oktober 201321:04

  Det ville være ganske ulækkert hvis hun var min søster, for fyren er altså min bror. 😛
  Men hun er jo rigtig køn, så tusind tak for sammenligningen! 🙂

 • Amanda? 20. oktober 201319:29

  omg ja, Mastina! AWH :ii

Leave a Comment