Every day spend at least an hour in a forest to stay healthy, and much more than this, to stay sane in this insane world!

HEJ LÆSERE
Idag har jeg været en hyggelig tur i dyrehaven med min mor.
Det er altid dejligt at være i dyrehaven om efteråret. Jeg bor jo i København så der er ikke specielt meget natur, men hvis man køre i bil i et kvarter, så er man i dyrehaven og så er det næsten som at bo på landet, haha. 
Idag har jeg bukser på fra Dr. Denim, sweatshirt fra Topshop og en hjemmelavet vest, samt mine dejlige støvler fra Pieces og en halskæde jeg fik til min sekstenårsfødselsdag for over et år siden, den kan man dog ikke rigtigt se på billederne.
Jeg er blevet helt vild med at gå i sweatshirts! Det er så afslappet og så synes jeg faktisk også at det ser ret fedt ud. Forleden købte jeg den her sorte sweater fra topshop, men jeg skal helt klart snart derind igen og købe den i flere farver. 
Hvad synes I om outfittet?
Jeg elsker at høre jeres meninger og det sjoveste ved at være blogger er også at få lidt respons, hihi. 
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Sidse Josefine 6. oktober 201317:44

  Super fint og enkelt outfit! 🙂
  Elsker billedet, hvor du sidder på bænken!

  Sidsejosefine.blogspot.dk

 • Alberte W. 6. oktober 201317:47

  Tak! 😀

 • Sofie B 6. oktober 201318:23

  Synes det ser helt vildt fedt ud!

 • Tina 8. oktober 20137:50

  Kan virkelig godt lide tøjsammensætningen! Det ser virkeligt godt ud!
  Nu har jeg noget inspiration til min egen garderobe, hvilket er super
  fedt. Du har virkelig sans for mode! 🙂

 • Tina 8. oktober 20137:50

  Kan virkelig godt lide tøjsammensætningen! Det ser virkeligt godt ud!
  Nu har jeg noget inspiration til min egen garderobe, hvilket er super
  fedt. Du har virkelig sans for mode! 🙂

 • Alberte W. 8. oktober 201314:23

  Wow tusind tak for den kompliment, det betyder meget! 😀

Leave a Comment