Sandheder om mig!

HEJ LÆSERE
Jeg vil gerne give jer muligheden for at lære mig lidt bedre at kende, så jeg har samlet tyve forskellige facts om mig, som jeg aldrig har skrevet om på bloggen. 
1) Jeg er afhængig af nachos-chips. 2) Jeg har ikke tænkt mig at gå i gymnasiet, for de ting jeg vil arbejde med som voksen, kræver ikke gymnasium. 3) Jeg har ikke meget selvværd, men jeg har meget selvtillid. 4) Jeg er rigtig god til at tage imod kritik, men hvis nogle kritiserer mine drømme og fremtids-ønsker, så bliver jeg provokeret. 5) Jeg endte med et 4-tal i matematik i folkeskolen, selvom jeg faktisk ikke fik rigtig matematik-undervisning siden 7. klasse. Jeg havde aldrig bestået matematik hvis det ikke var fordi at min far havde øvet matematik med mig hver aften efter aftensmad. 6) Jeg er ked af at jeg ser så ung ud, når jeg nu er sytten år. 7) Jeg har aldrig haft en kæreste. 8) Jeg har det dårligt med meget lyse rum, da det minder mig om dengang jeg var lille, og var meget ofte på hospitalet pga. jeg var utrolig lav af min alder. 9) Jeg har gået to gange i børnehaveklasse fordi at pædagogerne mente at jeg var for stille og forsigtig til at kunne starte i 1. klasse… Et meget stort nederlag i mit liv og det har sat sig i min krop, at jeg ikke var god nok dengang. 10) Jeg hader min bøjle, så jeg smiler altid med lukket mund på billeder, men hvis man møder mig i virkeligheden, så smiler jeg faktisk altid et stort smil med tænderne. 11) Jeg bliver utrolig hurtigt fuld og det kommer meget pludseligt. 12) Jeg tager lykke-piller for at holde min angst nede, men jeg er ikke deprimeret, dog kan jeg engang imellem få en depressions-følelse. 13) Jeg elsker indie-musik, hvilket jeg har fået øjnene op for pga. serien Pretty Little liars, som bruger en masse indie-musik. 14) Jeg synes at Danmark har ALT for mange sangere som laver intetsigende tekster i deres sange. Jeg kan dog rigtig godt lide Mads Langers tekster.
15) Den ultimativt lækreste mand i hele verden er efter min mening Ian Harding, som spiller Ezra Fitz i Pretty little liars. 16) Jeg er mest til ældre fyre og det er også dem jeg kigger efter på gaden, haha.
17) Jeg er afhængig af at shoppe. 18) Jeg er nyheds-narkoman og jeg bruger mindst én time om dagen på at læse forskellige nyheder omkring hvad der sker ude i verden. 19) Jeg er ufattelig genert og jeg forsøger at arbejde med det, for jeg vil ikke lade det hæmme mig. 20) I veninde-sammenhænge er jeg ofte hende som joker mest og sørger for at alle er i godt humør og føler sig tilpas. 

Nu ved I lidt mere om mig, og jeg håber at I kunne bruge det til noget! Jeg vil meget gerne lære mine dejlige læsere lidt bedre at kende, så det ville være fedt hvis I ville skrive en kommetar med 5 facts om jer. Det kunne være lidt sjovt.
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 22

 • Caroline Skov 8. oktober 201314:25

  Er stor fan af dig og din blog! Så meget respekt fra min side af.

  5 facts:
  – Kunne virkelig godt tænke mig en fed blog på Instagram og Blogspot- har du nogle fifs? <3
  – Jeg elsker at spille håndbold. <3
  – Jeg er afhængig af te.
  – Jeg elsker at shoppeeeeeeeeeee. <3
  – Hvis jeg virkelig keder mig, kan jeg se den samme nyhedsudsendelse tre gange i træk.
  – Jeg ELSKER One Direction og Hot Chelle Rae. <3

  okay, det var 6, haha. <3

  KH

 • Alberte W. 8. oktober 201314:32

  Fede facts – jeg er faktisk også afhængig af te. 😛
  Igår så jeg Robinson og så var der en som sagde:" Det er forfærdeligt ikke at kunne få noget at spise… jeg tænker hele tiden på forskellige madvarer…."
  Og jeg var sådan helt:" Kan han så heller ikke drikke te?!!" Haha… Et liv uden te er ret sørgeligt.

  Nå, men jeg ved ikke hvordan man får en god blog på instagram, for faktisk er jeg ikke så god til instagram selv, haha.
  Men hvis du skal lave en internet-blog, så er det vigtigste råd sådan set at være sig selv og at åbne op. 🙂 Læsere vil gerne høre ærlighed, så de føler at de kender dig og kan relaterer til dig. 🙂
  Derudover så er det også ret vigtigt at tage skarpe billeder og billederne skal helst også være store på bloggen. 😀
  Så synes jeg allerede at man er godt igang. 😀

  Held og lykke med det!
  KNUS! <3

 • KarolineMariesFashion 8. oktober 201314:41

  Elsker virkelig din blog.
  Du skal bare vide at du ikke er den eneste om nogle af dine ting.

  5 facts:
  – Jeg har altid ønsket at ha' en blog/ en youtube kanal, jeg har bare aldrig haft modet.
  – Jeg har svært ved at binde mig til mange, jeg har næsten kun 3 veninder pga. det.
  – Min kusine er min 2. bedste veninde.
  – Jeg bliver hurtigt såret.
  – Jeg er bange for hvad folk tænker om mig.
  Hvis du nogle fifs, så endelig skriv. (:
  Knus.

 • Cecilie 8. oktober 201314:45

  Hvor høj er du?
  Rigtig fin blog<3

 • Sidse Josefine 8. oktober 201314:46

  Vi minder utroligt meget om hinanden så 🙂

  Facts:
  -Jeg smiler aldrig med tænder på billeder og prøver også at undgå det i virkelighedet, da jeg er usikker på mine tænder
  -Jeg synes dansk musik, er SÅ dårligt, og den eneste kunstner jeg elsker er Mads Langer.
  -Jeg har svært ved at føle mig god nok, altså selvom jeg får 12 i mange fag, kan jeg ikke bære at få 4 i fx tysk… Det er noget jeg hader ved mig selv.
  -Jeg absolut elsker The Vampire Diaries, Pretty Little Liars og Harry Potter.
  -Jeg synes dystre og mystiske drenge er atraktive(nok mest på film).

  Haha 🙂

  Sidsejosefine.blogspot.dk

 • Alberte W. 8. oktober 201314:48

  Tusind tak! <3
  Jeg er 1,60
  Men da jeg blev fulgt på hospitalet pga. min højde, der var lægerne bange for at jeg kun ville blive 1,40, når jeg var fuldvokset, så jeg blev ofte indlagt hvor at de skulle tage en masse blodprøver på mig, så de kunne se om jeg manglede vækst-hormoner. 😛

 • Alberte W. 8. oktober 201314:50

  Du har ret, vi minder faktisk ret meget om hinanden. 😛
  Ej ok, jeg er også STOR Harry Potter fan! XD

 • Olivia 8. oktober 201315:19

  OMG YAAAA, DU SYNTES OGSÅ EZRA FITZ ER LÆKKER. <3 omg han er bare .. så lækker. ): han var srsly fyren i mine drømme, HVIIIS han havde en god damn six pack. Eller bare lidt mere trænet overkrop. mh, Yum. 🙂

 • Alberte W. 8. oktober 201315:30

  Elsker hans krop! 😛 Han har sådan nogle fantastiske bredde skuldre og store hænder og han er sådan rigtig moden! 😀
  Ej, han er perfekt! <3

 • Cecilie Diemer 8. oktober 201316:24

  5 facts om mig!

  1. Jeg er koffein-afhængig – Jeg bliver ikke et rigtigt menneske før jeg har fået kaffe
  2. Jeg er også besat af pretty little liars, ogkan ikke vente til 22. oktober hvor de nye afsnit kommer.
  3. Jeg elsker at gå. Gik en gang hjem fra skole, det skal lige siges at jeg gik i skole på frederiksberg og boede i hvidovre (der er 8-10 km)
  4. Jeg er også på angstdæmpende medicin, pga. min social fobi.
  5. Jeg ville ønske jeg var bedre til at lave blogindlæg, da jeg elsker blogs

  http://www.kylzcing.blogspot.dk

 • Alberte W. 8. oktober 201316:34

  Hold da op hvor er det sejt at du gik fra frederiksberg til hvidovre! 😮 Jeg bor jo i KBH så kender godt afstanden, og den ville jeg aldrig kunne gå! 😮 Godt gået! 😛

 • Cecilie Diemer 8. oktober 201317:16

  takker (:
  jeg elsker at fare vild i kbh, for jeg finder altid hjem igen ^^

  http://www.kylzcing.blogspot.dk

 • Alberte W. 8. oktober 201319:15

  Jeg har det på samme måde som dig, med mange af de ting.
  Min kusine er også min bedsteveninde, for jeg ved at hun aldrig vil forlade mig og at jeg aldrig vil blive såret.
  Jeg bliver nemt såret – Jeg er altid bange for at folk forlader mig og bliver trætte af mig.
  Jeg har ikke mange veninder, for dem jeg har som veninder skal jeg være 100 % sikker på ikke svigter. 😀

  Dejligt at jeg ikke er den eneste, men trist at du har det sådan. Det er aldrig sjovt at være usikker.
  KNUS TIL DIG! <3

 • Alberte W. 8. oktober 201319:46

  Jeg var engang rigtig usikker på mig selv og jeg var altid mega bange for hvad andre tænkte om mig. Men efterhånden har jeg faktisk fundet ud af at alle går rundt og tænker:" Hvad tænker de om mig?" Men ingen rigtig tænker noget om andre. Giver det mening? 🙂
  Du går heller ikke rundt og tænker dårligt om andre mennesker, så det gør andre heller ikke. <3

 • Sine Kirstine 8. oktober 201321:27

  Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

 • Sine Kirstine 8. oktober 201321:29

  – Jeg er afhængig af The Vampire Daries og Twilight,
  – Jeg forbruder Paul Wesly og Robert Pattionson
  – Jeg er fan af Taylor Swift, men elsker også rock musik.
  – Jeg læser bøger konstant.
  – Jeg bruger meget tid på at spille teater og at synge, og går til sang 2 gange om ugen og teater 2 gange om ugen
  – På trods af at min kanin er død, så bruger jeg stadig altid hans navn som kode.

 • Sine Kirstine 8. oktober 201321:32

  – Jeg er afhængig af The Vampire Daries og Twilight,
  – Jeg forbruder Paul Wesly og Robert Pattionson
  – Jeg er fan af Taylor Swift, men elsker også rock musik.
  – Jeg læser bøger konstant.
  – Jeg bruger meget tid på at spille teater og at synge, og går til sang 2 gange om ugen og teater 2 gange om ugen
  – På trods af at min kanin er død, så bruger jeg stadig altid hans navn som kode.

 • Elise Hove 9. oktober 201318:40

  Jeg har fulgt med i din blog i langt tid, og synes den er meget inspirerende! ((:

  -Jeg bliver også utrolig hurtigt fuld! Det er så underligt, at der ikke skal mere end 2 genstande til før jeg allerede ikke kan tænkte helt klart.. i starten var jeg lidt bange for om det er normalt, men det tror jeg det er.
  -Jeg har heller aldrig haft en kæreste.
  -jeg er lige startet på gymnasiet
  -jeg havde engang min egen blog, men da den ikke fik mange sidevisninger og læsere, opgav jeg
  og vil hellere fokuserer på min "instagram-blog"
  -Jeg er også utrolig genert, og nogle gange er det slet ikke til at holde ud!!!

 • Maria Lange 17. oktober 201317:19

  Det er faktisk rart at vide noget mere om dig, jeg ved ikke hvorfor men du minder mig en lille smule om mig selv.

  -Jeg hader min bøjle, men synes faktisk den klæder mig en smule. (Jeg kan kigge på billeder hvor jeg ikke havde den på og tænke, er det mig?)
  -Min shampo dufter af boble tyggummi. (Så jeg får lyst til det hver gang jeg vasker hår xD)
  -Jeg er afhængig af Glee, og jeg har lige set seson 3 færdig i dag.
  -Min største drøm er at flytte til London og bliver forfatter.
  -Jeg elsker at shoppe, hvilket er træls fordi jeg bruger alle mine penge når jeg nu en gang gør det.

 • Simone 18. juni 201416:46

  Hej. Jeg er stor fan af dig og din blog!

  5 fact om mig;
  -Jeg elsker at købe tøj, da det er en måde at udtrykke mig på
  -Jeg er afhængig af alle andres meninger især min mor!
  -Jeg har startede børnehaveklasse over og ligesom dig er det et kæmpe nederlag.
  -Jeg siger ALDRIG noget i timerne .
  -Jeg elsker at se Gossip Girl og Pretty Little Liars.

 • Simone 18. juni 201416:50

  Hej. Jeg er stor fan af dig og din blog!

  5 facts om mig;
  -Jeg elsker at købe tøj, da det er en måde at udtrykke mig på
  -Jeg er afhængig af alle andres meninger især min mors!
  -Jeg har også gået to gange i børnehave og det var et kæmpe nederlag.
  -Jeg siger ALDRIG noget i timerne .
  -Jeg elsker at se Gossip Girl og Pretty Little Liars.

Leave a Comment