Nothing Lasts But Nothing Is Lost

HEJ LÆSERE
Idag ville jeg gerne have nogle lidt anderledes outfit-billeder så jeg fik min mor med en tur til byen, for at tage nogle outfitsbilleder i en lille sidegade. Sidegaderne på strøget i KBH er simpelthen så hyggelige og man kan ofte finde nogle ret sjove og anderledes butikker i de gader.
Jeg plejer altid at tage outfitbilleder i min gårdhave derhjemme, og det kan godt blive lidt ensformligt, så det her er en god forandring, er det ikke? – Går I op i hvor billederne af mit outfit bliver taget, eller er det kun mig som blogger der tænker over det?
Idag er mit outfit totalt casual og det er ikke fordi at det er mega spændende, men jeg kan rigtig godt lide det. I virkeligheden er jeg en ret simpel pige som bedst kan lide det klassiske og simple. Jeg er heller ikke specielt vild med for mange smykker. I virkeligheden sætter jeg utrolig pris på den feminine enkelthed i tøjet. Mange finder det kedeligt hvis der ikke er en masse vilde detaljer, men jeg finder det faktisk ikke kedeligt, men meget eksklusivt. Dog er der selvfølgelig intet galt med at have mange detaljer eller smykker, jeg er bare personligt ret vild med enkelthed.
Min hue er fra H&M;, min t-shirt er fra Envii, mine bukser er fra Dr.Denim og mine sko er fra Pieces. 
Hvad synes I om outfittet?
Kan I bedst lide detaljer i tøj, eller er I mere til enkelthed?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Nicoline Praus 27. oktober 201314:45

  Jeg elsker outfittet, men jeg tror endelig læserene er ligeglad med hvor, tror mere det er os bloggere som tænker over det. 🙂 Men det er fantastisk! 🙂
  http://nicolinepraus.blogspot.dk

 • Alberte W. 27. oktober 201314:49

  Tusind tak! 😀 Ja, det er nok mest bloggeren som tænker over det. 🙂

 • Lucia 27. oktober 201317:57

  Hej Alberte.
  Jeg har nogle spørgsmål, omkring dine dr. denim jeans. Jeg har nemlig tænkt mig, at bestille et par over nettet (pga. prisen).
  – Hvilken str. er dine? Vi bruger nok cirka sammen størrelse.
  – Hvad hedder den model, som du har?

  Mvh
  Lucia

 • Alberte W. 27. oktober 201317:59

  Kan ærligt ikke helt huske hvad modellen hedder, men jeg bruger en small. 😀

 • Lucia 27. oktober 201318:22

  Det er i orden, og tak for svaret. 🙂

Leave a Comment