ET MUST TIL VINTER

HEJ LÆSERE
Forleden fik jeg lov til at købe de her hjemmesko af min zoneterapeut til en billig pris og jeg slog selvfølgelig til. For mig er et par gode hjemmesko altså virkelig et must til vinteren. Man kan også godt gå rundt i hyggesokker, men man skal ihvertfald have noget varmt på fødderne som er hyggeligt. Det er ikke kun for ikke at blive syg at man skal huske at holde fødderne varme, men det er også bare virkelig hyggeligt at kunne sidde med en god kop te eller varm kop kakao og så have nogle bløde hjemmesko på. De her hjemmesko som jeg har købt føltes fuldstændig som den blødeste bamse indeni og jeg går rundt i dem heletiden herhjemme. 
Jeg er ellers en person som altid glemmer sådan noget og går rundt i bare tæer og det er bestemt ikke med til at styrke mit immunforsvar, tværtimod. 
Hvad synes I om mine nye hjemmesko?
Hvad synes I er et “must” når man går ind i den kolde tid – Er der noget som du SKAL have når det er vinter?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Natasja 7. november 201321:09

    Halstørklæder, kamillete, varme hyggesokker, dejlige sweaters og helt klart en dejlig jakke til gåture i blæsevejret! Det er bestemt et must. Elsker vinter – min yndlingsårstid – og jeg har selv fødselsdag d. 20. dec. og min mor d. 24. (juleaften) dec. ^^

  • Alberte W. 7. november 201321:15

    Vinter er fantastisk og jeg ELSKER kamillete! 😀

Leave a Comment