My crush

HEJ LÆSERE
Igår lavede jeg et meget dybt indlæg om min hårde skolegang, men det her er måske knap så dybt. Dog ved jeg at mange teenagere har et crush, om det så er nogle de kender i virkeligheden, eller en kendis. Jeg har et helt utroligt crush på skuespilleren Ian Harding. Jeg kan sidde i timevis og se interviews med ham på youtube og forsøger at danne mig et indtryk af ham. Han virker som en virkelig humoristisk og ironisk fyr, men samtidig også meget moden og en smule usikker. 
I slutningen af April i år så sendte min daværende bedsteveninde mig et billede af ham (på det tidspunkt så jeg ikke Pretty little liars, som han medvirker i) og jeg tænkte bare:” Det mest perfekte udseende på en fyr jeg noglesinde havde set” og så begyndte jeg at se Pretty Little liars, faktisk mest pågrund af ham. Efter jeg havde set første sæson så fik jeg for alvor et crush på ham. Senere har han flere gange været min baggrundskærm på min mobil og ja… Jeg drømmer da også engang imellem at jeg flytter til Amerika og jeg skal hjælpe med at optage Pretty Little liars og vi falder for hinanden.
Mange piger kan nok sætte sig ind i det her – Man kan blive helt deprimeret når man vågner fra drømmen og indser at det ikke er virkelighed. 
Har I et crush på en kendis? – Tell me about it! 
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Nathasha Andersen 7. november 201311:25

    Er virkelig lun på min lille Potato – Niall Horan. Han er bare det, jeg ser som det mest perfekte mennesker der er. -Ihvertfald af kendte. Selvom ingen er perfekte..

  • Charlotte Johansen 10. november 201316:08

    Er dig og Natalie ikke veninder mere?

  • Alberte W. 10. november 201316:20

    Vi er stadig veninder, men ikke bedsteveninder. <3

Leave a Comment