Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Cute little thing

HEJ LÆSERE
Jeg er altså en sucker for små nuttede make-up produkter og den her læbepomade som jeg fik af min mor forleden er helt sikkert max nuttet! Jeg er ikke særlig god til at huske at tage læbepomade på, for mine læber bliver stort set aldrig tørre og sprukne, men alligevel er det jo meget dejligt at have ekstra bløde læber. Derfor håber jeg på at jeg kan huske at gå mere med læbepomade når den her er SÅ nuttet. Måske skulle jeg bare have den i min lomme, så jeg altid har den på mig.
Går I med læbepomade til hverdag? – Er det noget I husker?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Celina Schnedler 14. november 201313:53

    Hvor er den fra *o*? Den er så nuttet! Jeg går med læbepomade, når jeg husker det XD! Går med eos, labello eller vaseline :).

  • Alberte W. 15. november 20139:28

    Den er fra Netto, hihihih. 😛

  • Celina Schnedler 15. november 201315:35

    Tak!

Leave a Comment