Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Spørgsmål til bloggeren – Svar!

HEJ LÆSERE
Jeg sagde at jeg kun ville svare på tyve spørgsmål, men jeg er nok kommet til at svare på et par ekstra, for der var simpelthen så mange gode spørgsmål iblandt!
Udover jeres spørgsmål, så var der også rigtig mange som skrev nogle skønne rosende ord i kommentarer, og det gjorde mig virkelig MEGET glad, så tak for det!
Nå, nu kommer mine svar, og så må vi jo se om I orker at læse dem alle igennem, hæhæ.

Hvilken musikkunstner er din yndlings? 
Min yndlings danske musik-artist er Mads Langer og min yndlings udenlandske nulevende artist er nok pt. Brooke Waggoner, som laver en masse af sangene til Pretty Little Liars. 
Min All-time udenlandske favoritartist er The Beatles.

Er du stadig bedsteveninder med Nathalie, som du engang skrev meget om?

Nej, det er jeg ikke, men vi er ikke uvenner.

Er du ofte sammen med venner og veninder?

Måske ikke ofte – Nogle er sammen med venner hver dag, men jeg er typen som godt kan blive lidt udmattet af at være social i lang tid, så jeg ser nok venner og veninder én gang om ugen… Så er der selvfølgelig også tidspunkter hvor det er flere gange om ugen. Det er lidt forskelligt kan man sige.

Hvor ofte går du til fest?

Jeg går nok til fest et par gange om måneden, dog blogger jeg stort set aldrig rigtigt om det, for det virker måske en anelse mærkeligt at stå med sit spejlreflekskamera oppe i snotten på folk.

Hvad er din yndlings-farve?
Det er nok blå og beige. 
Hvor mange penge bruger du på at shoppe om måneden?

Før i tiden fik jeg 500 kroner i lommepenge, og så fik jeg rigtig mange ting forærende af min mor, så jeg kom nok på at shoppe for 1400 kroner før, men nu skal jeg have det samme i lommepenge som mine jævnaldrende får i SU, så nu vil jeg nok komme til at shoppe for omkring 1200 om måneden.

Hvad er dit bedste indkøb nogensinde?

Wow det er et svært spørgsmål! – Dog tror jeg at jeg må være kedelig og svare min North Face jakke. Den bruger jeg i dag som ridejakke, men jeg har faktisk haft den i omkring de 5 år, og det er fuldstændig vanvittigt at den stadig kan bruges, og stadig passer. Dog sidder den i dag tættere til min krop, end den gjorde da jeg var tretten år.

Hvorfor hedder din blog Whittaheart?
Det gør den fordi at jeg hedder Whitta, og så har jeg sat ”heart” bag på – Pretty simple.

Hvad foretrækker du at man kalder dig?

Man må kalde mig Alberte og man må kalde mig Whitta, det bestemmer man helt selv. Jeg hedder også Mollie, men det navn bruger jeg simpelthen så sjældent at jeg ikke rigtigt føler et tilhørsforhold til navnet – dog kalder mine læger og tandlæger mig altid Mollie, for det er faktisk mit fornavn.

Har du noglesinde overvejet at gå til en modelcasting?

Det har jeg! – Desværre er jeg lidt for lav i højden, så jeg ville nok kun kunne blive beauty-model.

Hvis du kunne få hvilket som helst job, hvilket ville du så vælge?

Hvis der var frit valg på alle hylder, så ville jeg klart vælge skuespiller! – Ååh hvor ville det være stort. Da jeg var 8 år medvirkede jeg i Absalons hemmelighed, og det var virkelig skægt.


Har du noglesinde overvejet hvad du ville lave idag, hvis det ikke var for din blog?

Jeg ville nok lave mange af de samme ting, men jeg personligt ville nok ikke være den samme. Jeg har fået en meget større selvtillid af at blogge og jeg har lært mange ting om mig selv, så jeg ville nok være mere usikker, hvis det ikke havde været for bloggen.

Hvordan er dit forhold til din bror?
Det er super godt! – Dog skændes vi selvfølgelig ligesom andre søskende. 

Kunne du finde på at blive veninder med en af dine læsere?

Bestemt! – Det kunne jo være mega awesome at have en veninde som kunne lide det jeg lavede på bloggen. 🙂 Nu skriver jeg faktisk privat med en del af mine læsere, og er også blevet venner med et par af dem på facebook, og dem er jeg rigtig glade for at jeg har lært at kende.

Hvilken butik shopper du mest i? 

Det må nok blive Envii eller Topshop.

Favorit-item, f.eks. bukser, cardigan, kjoler osv?
Det må nok være sweatshirts. 

Hvad er dit yndlings-blad, og hvorfor?

Cover. 🙂

Hvad er din største drøm at opnå?

Min største drøm, og noget jeg VIRKELIG gerne vil opnå, det er nok at være med i en spillefilm, eller være med i en stor musical-opsætning. Så har jeg også stadig en drøm om at blive premium på BloggersDeligt, men det bliver nok ikke til noget. Jeg er bedre til skuespil, end til blogging, haha.

Hvilket land i hele verden ville du helst rejse til?

Vil MEGA gerne prøve at rejse til Californien og besøge Warner Brothers Studio, hvor de optager Pretty Little Liars, hvor man kan komme ind og se settet!

Hvad er din yndlingsdrik i hele verden?

Min yndlingsdrik er helt hundrede te! – En varm kop te med honning… Oh baby!

Dit yndlings make-up mærke? 
Helt sikkert Nilens jord! – Aldrig har et af deres produkter svigtet mig, hihi.

hvis du kun måtte have en ting i form af make up på, hvad skulle det være. fx. kun mascara. Kun lipgloss. Kun pudder?

Så ville jeg vælge en solskinspudder – Jeg er ret bleg, så en solskinspudder gør virkelig underværker for mig. 


Yndlings-skolefag?
Nu er jeg jo så MEGA heldig at jeg er færdig med folkeskolen, men mit yndlingsfag var nok samfundsfag – Jeg går meget op i hvad der sker i samfundet.

Yndlings-app?

Haha, det ved jeg virkelig ikke… Det må være Facebook, Instagram og twitter (Jeg har ikke en aktiv twitter-profil, jeg stalker bare min mand Ian Harding, hæhæ)

Din yndlings-sang? 
I øjeblikket er det nok Wonder-Dummied med Brooke Waggoner. Til dem som ser Pretty Little Liars, så er det den sang som bliver spillet, da Ezra (Ian harding) er ved at pakke sine ting og sige op på skolen, fordi at Noel har sagt at han vil fortælle rektoren om ham og Aria.
Hvordan er din drømmefyr?
Ian Harding! – Ej, det her spørgsmål er svært at svare kort på, men jeg vil forsøge. 🙂 

Først og fremmest så ville jeg elske at have en lidt nørdet kæreste. Når jeg mener nørdet, så mener jeg en person som har en passion og noget han virkelig går op i. Så vil jeg gerne have en fyr som ikke prøver at spille smart eller puste sig op. Han skal hvile nok i sig selv, til ikke at skulle prøve at være en person han ikke er. Min drømmefyr skal helst ikke vær en popdreng og gå med for meget voks i håret osv. Jeg kan lige naturlige fyre. Så skal han opføre sig ordentligt og snakke ordentligt til alle. Hvis der er nogle som gør mig fortræd, så vil jeg IKKE have en kæreste som går ud og banker vedkommende, eller går ud og sviner personen til, men jeg vil have en kæreste som i stedet er der for mig og trøster mig. Jeg går meget op i at man skal behandle andre ordentligt, også selvom de ikke behandler dig ordentligt. 

Haha, det kunne jeg vidst ikke gøre kort, hæhæ. 

BEKLAGER MEGET det store mellemrum imellem linjerne i dette indlæg, men der er vidst en fejl fra “bloggers” side, for jeg kan ikke rette det. Beklager, men håber at I stadig kan læse det ordentligt. 
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 10

 • Feline Buchwald 24. november 201311:40

  Hvad er din Instagram?

 • Alberte W. 24. november 201311:45

  Bertewhitta 🙂

 • Anonymous 24. november 201312:16

  UHH! Jeg må indrømme at jeg er en smule nysggerig over hvem du spillede i 'Absalons Hemmlighed'. 🙂

 • Alberte W. 24. november 201312:17

  Hæhæ, spillede med i afsnit 2 og i afsnit 4 – Hvis du har den på dvd, så læg mærke til pigen med den røde jakke. :PP

 • Anonymous 24. november 201314:55

  Du har sikkert svaret på dette før, men jeg må lige høre. Hvad laver du i din hverdag, jeg ville selv begynde og kede mig efter et par uger hvis man havde sabbatår 😀

 • Alberte W. 24. november 201315:10

  Jeg rider tre gange om ugen i ca. tre timer. 🙂
  Derudover så blogger jeg, og så er jeg sammen med veninder og venner, og så shopper jeg en del, hæhæ.
  Så elsker jeg også at lære mig selv nye ting. Blandt andet så elsker jeg at læse videnskabs-bladet illustreret-videnskab, hvor jeg lære en masse spændende ting om ALT muligt. 😛 Jeg er lidt nørdet. 🙂

 • Anonymous 24. november 201315:21

  Lyder dejligt (:
  Nu er jeg selv studerende på HTX… Så kan forstå lysten i at lære nye ting. Men ud fra en drengs perspektiv (mit) forstår jeg ikke hvordan du kan shoppe så meget 😀 Det må da blive trættende.. Eller er det bare mig som misforstår piger generelt på det punkt haah 😀

 • Alberte W. 24. november 201315:34

  Hahah, det bliver aldrig trættende. 😛 Dog er der jo heldigvis også piger som er bedre til at styre det end mig. 😀

 • Anna 26. november 201319:19

  Ian Harding. <3

 • Alberte W. 26. november 201319:21

  Han er fantastisk! :II

Leave a Comment