I have a dream!

Cardigan: Topshop – T-shirt: Vero Moda – Støvler: Pieces – Nylonstrømper: H&M; – Nederdel: H&M;
HEJ LÆSERE

I de sidste par dage har jeg været en smule sløj og har bare ligget i min seng og læst gamle ViUnge-blade og drukket te i massevis.
Men idag er jeg back in buisness og jeg har en masse indlæg jeg gerne vil vise jer! Først og fremmest så var jeg ude i bidende kulde idag, for at tage nogle outfits-billeder til jer. Jeg er begyndt at elske nederdele og det er altså ret vildt, for jeg har altid hadet det! Lige fra jeg begyndte at bestemme hvad jeg ville have på, så har jeg altid valgt bukser og kun til skolebilleder har jeg taget nederdele og kjoler på. Gud hvor er det koldt udenfor! – Dog tror jeg ikke at det er noget min pelsjakke ikke kan klare. Om en time skal jeg over på en teaterskole, som jeg håber at starte på efter sommerferien. Jeg har besluttet mig for at gå direkte efter skuespillerdrømmen. Jeg ved at der ikke er mange som slår igennem, men nogle skal jo, så hvorfor ikke mig?
Dem jeg har snakket med, indenfor skuespil og film-faget, de siger at de bedste skuespillere er dem som har oplevet nogle turbulente eller svære ting i deres liv, og jeg ligger ihvertfald indenfor den kategori. Dog handler det jo naturligvis også om talent og evner, det ved jeg godt.
Så wish me luck! 😉
Hvad synes I om dagens outfit?
Kan I lide at gå i nederdel?
Lad mig høre jeres mening! 

KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 9

 • Anonymous 26. november 201312:31

  Held og lykke og hvor er du dog smuk
  Jeg elsker dig og din blog du er bare sej

 • Alberte W. 26. november 201312:35

  Tusind mange tak!! <3

 • Maja Dzialuk 26. november 201312:52

  Held & Lykke!! <3 Det vil være mega fedt hvis din drøm blev til virkelighed! 🙂 <3

 • Clara Marie 26. november 201314:34

  Held og lykke! 😀

 • Alberte W. 26. november 201314:49

  Tusind tak! <3
  Jeg har lige været der, og jeg starter til Januar! 😀

 • Anna 26. november 201315:11

  Kan cardigan'en stadig købes, har du evt. Et link? Knus

 • Alberte W. 26. november 201315:14

  Tror desværre ikke den kan købes mere, for jeg købte den for over et år siden. <3
  Men hvis den er på Topshops hjemmeside, så vil den sikkert være under kategorien "Knitwear"

  Knus! 😀

 • Anonymous 26. november 201322:11

  Hvad er det for en teaterskole?:)
  Og Tillykke!♥

 • Thea Blogg 29. november 201317:57

  Super lækkert outfit! Er vild med cardiganen. Jeg synes nederdele er super flotte, men er faktisk ikke selv så vild med at gå i dem. Hvis jeg gør, er det stramme, højtaljede nederdele jeg foretrækker 🙂

  Mange hilsener T – http://www.tblogg.bloggersdelight.dk

Leave a Comment