I’m an introvert… I love being by myself, love being outdoors, love taking a long walk with my dogs and looking at the trees, flowers, the sky – Audrey Hepburn

HEJ LÆSERE!
Jeg ville lige dele et par fantastiske billeder af mig og mine hunde forleden. Jeg elsker at tage hen i den park som ligger meget tæt på mit hjem og så er der en særlig hunde-gård hvor hundene kan løbe frit, og der hænger jeg lidt ud med dejlige Coco og Lucca. Lucca er seks år og er blevet lidt mere moden og hun gider ikke rigtigt det med at løbe rundt, hun vil hellere sidde og nusse, men Coco hun elsker at springe rundt og som hendes hundemor, så må jeg jo så fise rundt med hende.
Nå, men nok om det. I morgen fik jeg det endelige svar fra model-bureauet. De sagde at jeg var LIGE det de ledte efter og at jeg ville være en super god model og at jeg havde stærke øjne, men at jeg altså var lidt for lav. Jeg er 1,61 til dem som vil vide det.
Lige da jeg fik det afvide var det et knæk. Jeg følte mig så grim og ikke god nok, men da jeg lige var kommet mig lidt over det, så blev jeg virkelig glad. Jeg fokuserede bare på at de ikke kunne bruge mig, men da jeg flyttede fokusset lidt, så fik jeg jo faktisk en fantastisk kompliment! Hvis jeg var ti centimeter højere så ville jeg måske være en rimelig succesfuld model, fo jeg har åbenbart liiiige ansigtet til det. 😀 Så jeg er faktisk rimelig glad. 
Hvad får I 2. December til at gå med? 
Lad mig høre lidt fra jer! 🙂 
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Amalie Bach 2. december 201318:24

  Hvilket modelbureau søgte du hos? 🙂 Håber at den drøm går i opfyldelse for dig alligevel på et tidspunkt.

  http://Www.amalie-nanna.blogspot.com

 • Rebecca Manojlovic 2. december 201319:32

  Du skal nok blive model med dit udseende.

  Jeg slapper bare af, har migrene, så det er bare fedt.

 • Alberte W. 2. december 201319:35

  Åh hvor er du sød! <3
  Lider også selv af migræne, det er væmmeligt! ): God bedring!! <3

 • Anonymous 26. december 201312:11

  Hvor er den super fede jakke fra? Er fuldstændig forelsket

 • Alberte W. 26. december 201321:08

  Den er fra H&M; 😀
  Jeg er også virkelig glad for den! <3

Leave a Comment