ET KÆMPE SMIL TIL MINE HATERS!

HEJ LÆSERE!
Igår oplevede jeg et kæmpe-drama på internettet, og I gætter aldrig grunden… Mine tænder!
Jeg lagde igår et indlæg ud på bloggen fra min konfirmation. På et af billederne smiler jeg med tænderne, og ja mine tænder var skæve dengang. Det næste der sker er at jeg pludselig får en masse mobbende beskeder omkring mine tænder. Jeg har en bruger på en side som hedder Gosupermodel – jeg synes slet ikke siden er spændende mere, men jeg har nogle veninder derinde som jeg har kendt siden jeg var en lille pige på ti år, så derfor er jeg derinde for at skrive med dem, for dem kan jeg ikke sige farvel til.
Det næste som sker det er at der kommer et mobbe-forum på siden om mine tænder og folk høvler mig ned. De gør nar af mine tænder osv. Derefter kommer der et super sødt forum til mig, hvor nogle piger støtter mig og siger at jeg er smuk osv. selv det forum giver drama. Nogle mener at fordi at jeg er en “kendt blogger” så får jeg særbehandling og derfor synes de at det er snyd at jeg får så meget støtte. ÅH….
Derfor har jeg valgt at lave dette forum nu. Jeg kunne vælge at gemme mine tænder og dø af skam over at de gør nar af mig, men helt ærligt, ingen er perfekte! Mine tænder er ikke perfekte og det har jeg det fint med.
Mange unge piger går rundt og har det dårligt med sig selv, fordi de ønsker at være perfekte, og hvis de ikke kan blive perfekte, så hader de sig selv. Jeg vil ikke finde mig i at det er sådan det er, for det er umuligt at være fejlfri, sådan er det bare. Man kan sætte sig ned og græde over at man ikke er tilfreds med sine tænder, men man kan også vælge at kigge sig i spejlet og tænke:” MEN se mine øjne” – Og jeg vælger det sidste. Det handler om at fokuserer på det man godt kan lide, i stedet for at pille sig selv ned.
Jeg er ikke flov over mine tænder, så selvfølgelig vil jeg svare tilbage på alle de grimme beskeder med et stort fedt kæmpe-smil! 
Ingen skal gå rundt og have det dårligt med sig selv, for alle har noget helt enestående smukt over sig – måske er det hele ikke enestående smukt, men alle har noget! 
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 14

 • Anonymous 12. december 201312:40

  Der er ikke noget med dine Tænder….Jeg syndes altså de er fine:)

 • Anonymous 12. december 201313:22

  Du er gudesmuk… Også selvom du er en blogger;)…..

 • Alberte W. 12. december 201313:30

  Tusind tusind tak! <3

 • Anonymous 12. december 201319:30

  Du er sød og smuk. <3

 • Anonymous 12. december 201319:32

  Dine tænder er godt nok blevet fine nu :')) Har selv bøjle, og kender det med at folk gør nar af en pga. ens tænder. Det er møg irriterende! :'((

 • Alberte W. 12. december 201319:58

  Tusind mange tak! <3

 • Alberte W. 12. december 201320:02

  Ja, men når vi får bøjlen af, så vil vi have de mest perfekte og smukkeste tænder, og så vil folk være misundelige. :P<3

 • Anna 12. december 201320:08

  Du er jo smuk, jeg elsker piger med bøjle <33

 • Freja Kjær 13. december 201313:43

  Dine tænder er superfine som de er, både med og uden bøjle.
  Tror ikke, at det har så meget med dine tænder at gøre at de rakkede ned på dig, tror generelt bare de er misundelige på dig 🙂 <3

 • Anonymous 13. december 201314:43

  Så godt det forum. Synes bestemt ikke det var retfærdigt gjort – nogle har bare for meget fritid, og kan ikke finde på noget at lave. Derfor gør de sådan noget – hvilket er helt uacceptabelt.

 • Anonymous 13. december 201316:18

  Du er så smuk som jeg også skrev mange gange i går på GSM 😉

 • Anonymous 15. december 201314:39

  Jeg synes bare at du er så overdrevet nuttet når du smiler med tænder!
  – A real girl isen't perfect, and a perfect girl isen't real – Harry Styles! <33

 • Alberte W. 15. december 201314:42

  Hvor er du fantastisk! <3

 • Dansk Ja 4. januar 201423:12

  Det må virkelig være hårdt for dig, at folk kritisere dig sådan.
  Jeg ved hvordan det er, og jeg ved hvordan det føltes at gå rundt med munden lukket hele tiden. Har selv ekstremt skæve tænder, og det er noget der påvirker mig hver dag. Jeg sidder tit alene i et lille rum i skolen, og bare er trist, fordi jeg ikke kan grine med de andre. Det tager hårdt på mig, går ud over mit liv, mine venner og endda hvordan jeg klarer mig i skolen. Synes det er så uretfærdigt, at jeg ikke bare kan få lov til at grine og have det sjovt som så mange andre. Bryder selv sammen hver gang nogen lægger mærke til det når vi taler sammen, og der går ikke en dag uden jeg tænker over det.
  Venter stadig på min bøjle.. Det er så hårdt.
  Stor respekt her fra – du er virkelig smuk <3

Leave a Comment