Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

THOSE ZARABAG’s

HEJ LÆSERE!

Idag smuttede jeg lige ind på Zaras hjemmeside og blev straks forelsket i disse tasker. Jeg elsker simpelthen Zaras tasker, da de er så enkle og fine – og som de faste læsere ved, så er mit mellemnavn “enkel” eller det kunne det i hvertfald godt være, haha. 
Jeg er vild med dem alle sammen, men min favorit er læder-tasken øverst til venstre.
Hvilken af taskerne kan I bedst lide?


Om et par timer skal jeg til frisøren og jeg ved ikke engang 100 % hvad jeg vil have lavet med håret, så det bliver spændende. Jeg ved ikke om jeg skal vælge at blive rigtig blond, eller om jeg skal vælge en honningfarve – Men I kan være sikre på at der imorgen på bloggen kommer billeder af min nye hairstyle, haha. 
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Anonymous 20. december 201314:25

    Fede tasker! Den allersidste er da for skøn.

    Glæder mig til at se dit nye hår, selvom jeg dog allerede elsker dit brune du har lige nu!! 🙂

  • Alberte W. 20. december 201314:34

    Tusind tak! <3
    Og ja, jeg elsker bare de her tasker!! 😀

Leave a Comment