Spontan venneaften

HEJ LÆSERE!
Igår havde jeg egentlig forberedt at jeg ville have en helt afslappende og kedelig aften, men helt spontant så mødtes jeg lige med min gode ven Jens-Erik og hans gode ven Anders, som jeg aldrig har set før, selvom han bor én gade væk fra mig.
Så vi gik en lille tur ind til Nørreport og derefter tog vi hjem til mig. Der stod den på irsk musik og riverdance, som mig og J-E gør bedst, haha. Vi tog et par billeder som jeg ligger med, men det er altså ikke den store foto-videnskab, for vi tog bare nogle hurtige nogle, haha. 
Mit helt-ærligt-Jens-Erik-blik
MEN NU er det tid til en foto-battle, for mig og J-E besluttede os for at se hvem der havde det mest “wasted” udtryk på et billede, og det her var resultatet. Så nu vil jeg gerne høre hvem I synes ser mest Wasted ud? J-E sagde at jeg slet ikke kunne finde ud af at at se wasted ud, men jeg synes nu at jeg gør det ret godt, haha. 
JULEKNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Olivia 21. december 201314:52

    HAHAHAH Jens Erik kan i hvert fald ikke finde ud af at se wasted ud. Han ligner en der er ved at falde i søvn. Du er super god til det Whitta. Du får min stemme. (;

  • Alberte W. 21. december 201315:00

    Yay! 😀

Leave a Comment