Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

No. one gift – The turtleneck

HEJ LÆSERE!
Igennem den næste uge vil jeg præsenterer jer for mine julegaver 2013. Den første gave jeg vil vise jer er min nye rullekrave fra COS. Jeg har faktisk altid været stor fan af rullekraver. Da jeg var en lille pige havde jeg en stribet rullekrave, da jeg var 8-10 år havde jeg en pink rullekrave og NU har jeg en sort. Måske er det en kende mainstream, for man ser virkelig mange sorte rullekraver i gadebilledet, MEN det er sku også mainstream hele tiden at kommenterer om andre er mainstream, ikke? (I kan nok godt mærke at jeg hader det ord.)
I hvertfald har jeg gået med rullekrave laaang tid før at det var moderne og classy! 
Jeg har i flere år ledt efter den sorte rullekrave, men i år kom den frem på markedet igen, så der måtte jeg slå til. Jeg vil sikkert også gå med den laaaang tid efter at den er gået af mode, haha. 
Hvad synes I så om min nye rullekrave?
Følg med imorgen, for flere julegave-billeder! 🙂 
KNUS WHITTA

Hvis I vil stemme på mig til modeblogprisen 2014, så kan I gøre det her: Modeblogprisen2014

alberte whitta fashion blog

Comments: 12

 • Nadja 26. december 201310:55

  Jeg tror forat være ærlig ikke at rullekraver er særligt "in" … Alle mobber i hvert fald mig med min haha <3

 • Agnete Hjøllund 26. december 201310:59

  Jeg er vild med rullekraver men kan ikke holde ud at have dem på:P Men din er virkelig smart og elsker baggrunden på alle billederne.

 • Olivia 26. december 201311:14

  Jeg tror selv jeg skal til at købe en lækker, hvid rullekrave top fra Asos. 🙂 Det ville være så fedt! ♥

 • Anonymous 26. december 201314:41

  Årh den er lækker. Elsker både form og farve, og så er der jo uendelig mange måder at style den på. Elsker hvad du har gjort her, lidt street men stadig chic. Uh, og så må jeg lige sige at dit hår ser fantastisk ud især på disse billeder. 🙂

 • Rebecca Manojlovic 26. december 201317:19

  Jeg elsker rullekraver, det er så lækkert.

 • Josephine Christensen 26. december 201318:57

  Jeg kan ikke selv gå med rullekraver da det får mig til at se mærkelig ud i hovedet … Vil helst ikke tale om det … :I

  Men du ser fantastisk ud i den der og så er den da mega Cool og classy … I love it … Jeg minder mig selv om Ole Henriksen >.<'

 • Alberte W. 26. december 201321:06

  Hahaha vi elsker Ole! :P<3
  Tusind tak! 😀

 • Alberte W. 26. december 201321:07

  Hvor er du sød! 😀
  Ja, jeg forsøgte at gøre outfittet lidt street og casual, men samtidig lidt feminint med lidt voloumiøst hår. 😛

 • Alberte W. 26. december 201321:08

  Det lyder også virkelig fint! <3

 • Anonymous 29. december 201315:24

  Aner ikke hvad det er

 • Anonymous 31. december 201312:56

  Hvor er dine bukser fra? Hold op, hvor det outfit dog klæder dig. Må også virkelig sige, at jeg syntes du har gjort et fantastisk job og tusind gange tillykke med din nominering til "Årets Blogger". Det kan du godt være stolt af!

 • Alberte W. 31. december 201315:53

  Tusind mange tak for de fantastiske ord! – Godt nytår! <3
  Bukserne er fra Zara 🙂

Leave a Comment