DRØMMEN OVER DEM ALLE

HEJ LÆSERE!
Det sidste år har ændret mig utrolig meget. Jeg har fået det bedre psykisk og jeg tror at når man får det bedre psykisk, så har man mere overskud til at fokuserer på andre ting. I det her år har jeg haft overskud til at lære mig selv bedre at kende. Jeg har fundet ud af hvad jeg vil og jeg giver ikke op.
Jeg vil arbejde med at lave film. Lige siden jeg var en lille pige på ni år har jeg haft lyst til det. Jeg har skrevet manuskripter på over 100 sider, jeg har sågar fået alle mine veninder fra klassen til at spille med i en kortfilm om en lille hund OG jeg har utallige ideer og udkast til film på min computer. Men da jeg var mindre vidste jeg bare ikke om jeg skulle være skuespiller, caster, instruktør, manuskriptforfatter eller noget andet. Nu har jeg fundet ud af hvad jeg vil og det er noget som jeg må nød til at opnå, ellers tror jeg simpelthen ikke at jeg bliver et helt menneske.
Jeg vil være manuskriptforfatter og jeg vil skabe historier. Jeg har en drøm om at arbejde på Warner Brothers Studio hvor Pretty Little liars, Friends og en masse andre storfilm og serier er lavet.
Jeg har aldrig haft en drøm som denne. Jeg har haft massere drømme, men den her drøm får mig nærmest til at ryste, for den er så stor. Nu må jeg bare gøre alt for at opnå det. Jeg ved ligenu ikke hvor jeg skal starte, men man skal starte et sted. 

Jeg føler bare at det er dér jeg høre til. Jeg har altid følt mig lidt anderledes iblandt andre. Jeg fortalte engang min daværende bedsteveninde og en fyr jeg var sammen med at jeg elskede at “kigge” på mennesker. De synes bare det var mega mærkeligt, men sådan er det altså. Jeg nyder at forestille mig hvilket liv de har – om personen i dét sekund jeg kigger på ham/hende, måske er på vej hen for at møde en fyr eller pige som han/hun kun har mødt i byen imens de begge var mega fulde, men nu skulle de møde hinanden for første gang i ædru tilstand. Jeg har fået en livlig fantasi for at bruge den og jeg vil gerne bruge den til at skabe historier.
Har I en drøm som nærmest kan få jer til at grine og græde på samme tid, fordi at den er så stor? – Lad mig høre om det! 🙂
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 12

 • Kathrine Ottander 6. januar 201412:55

  Stor men fed drøm! Jeg elsker når folk finder noget som de virkelig brænder for, og derfor vil kæmpe for det!
  Jeg håber at det virkelig vil lykkes for dig!

 • Julie Kirkeby 6. januar 201413:26

  Fedt, krydser fingere for at det lykkedes for det!

  Jeg har i mange år, godt kunne tænke mig at være journalist og gerne udenrigskorrespondent. Drømmen er at stå på TV2 en gang, og fortælle om et eller andet, og gerne i USA. Men fordi adganskravene er så store, og jeg ved ved mig selv at jeg aldrig kommer op på de adgangskrav, der er selvfølgelgi kvote 2.. Men ja. Derfor er jeg begyndt at overveje Copenhagen School of Interior Design, og derved uddanne mig til indretningskonsulent, og videre til indretningsarkitekt. Jeg har altid godt kunne lide bolig indretning, og det en flot design kan gøre ved en bolig.

  Jeg ved ikke hvad jeg skal 100% endnu, men et sabbatår efter gym – så håber jeg at jeg ved hvad jeg vil!

  xx
  juliekirkeby.blogspot.dk

 • Nanna Sund 6. januar 201415:25

  Wow, det er virkelig inspirerende at læse om nogen, der virkelig brænder for noget. Jeg synes det lyder spændende og håber det en dag vil lykkes for dig.

  Jeg kunne godt tænke mig at blive forfatter, psykolog, journalist og skuespiller.
  – Rigtig god bog!

 • Sine Kirstine 6. januar 201415:40

  Jeg drømme om at være skuespil, jeg startede med børne teater som 5 årig, og som 9 årig startede jeg på en teater skole, og jeg har planer om at når jeg bliver 18 vil jeg prøve at komme ind på en skuespiller skole.

 • Anna 6. januar 201417:29

  Sikke en god drøm!

  Selv kunne jeg utrolig godt tænke mig at blive phsykolog, men det kræver et meget højt gennemsnit, men jeg har selvfølgelif tænkt mig at kæmpe for det. Ellers kunne jeg godt tænke mig at lave noget med design, og en gang ude i fremtiden, udgive en bog. Jeg kunne godt tænke mig, at bo i udlandet sammen med min familie, i stort, flot hus med stil og personlighed. 🙂

  – Vil du egentlig lave flere indlæg med dine julegaver? De var i hvert fald meget inspirerende!

  Jeg blogger også selv, og faktisk har jeg lavet en blog-anbefaling af din blog. Jeg håber, du vil tage et lille kig, da du er en af mine yndlings-bloggere!
  Knus Anna // factfictions.blogspot.dk

 • Anonymous 6. januar 201417:41

  dejlig drøm du har dig!;) jeg vil være nået inde for mode verden,for jeg elsker at tegne,sy og indrette så måske indretningsarkitekt eller designer:) ved siden af kunne jeg godt tænke mig at være model,jeg har været det da jeg var helt lille og da jeg var 1 år yngre end nu. så det er det jeg går efter:)

 • Sofie E- 6. januar 201417:43

  jeg har en drøm om at blive forfatter,jeg har allerede 3 bøger som jeg har skrevet,så jeg vil kæmpe for at få dem udgivet en dag;)

 • Anonymous 6. januar 201418:45

  Omg en fantastisk drøm!!<3
  Krydser fingre for dig, du fortjener det virkelig!

  Min største drøm er at blive sanger… Jeg har fået at vide at jeg er god af dem der har hørt mig, men jeg ved ikke stoler nok ikke nok på mig selv. For hver gang de siger det, er det første jeg kommer til at tænke: I siger det jo kun fordi i holder af mig.
  Men må få mig lidt mere selvtillid!! Så jeg må bare komme ind i kampen, jeg har stået på en scene før. JEG ELSKER DET AF HELE MIT HJERTE!!

  Men nok om mig … håber virkelig din drøm går i opyldelse!!

  Xoxo

 • Agnete Hjøllund 6. januar 201419:08

  Uh fed drøm så må vi jo bare håbe vi ser dit navn som manuskript forfatter engang i fremtiden<3 Jeg syns bare du skal sende et film firma dit manuskript 🙂 Men så skal det jo kunne vare 2 timer eller halv anden time. Jeg gad bare godt opnå min drøm om at blive dyrepasser og få et job i en stor zoo som kbh's zoo

 • Valentina Niewandt 6. januar 201420:52

  Krydser finger til dig!
  Skal vi følges, både her på bloggen op på Bloglovin? 🙂
  Kig meget gerne forbi:
  // valentinaniewandt.blogspot.dk

 • Celina E 6. januar 201421:10

  Det lyder ambitiøst og som en fed drøm!

  Kig meget gerne forbi:
  hvidbrunette.blogspot.dk

  Knus
  Celina

 • Nanna Sund 7. januar 201415:01

  Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

Leave a Comment