Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Favorite Colour – January

HEJ LÆSERE!

Det skal ikke være nogle hemmelighed at jeg er en type som er MEGET god til at blive træt af ting meget hurtigt. Det gælder mit hår, min indretning – Ja selv mine smagsløg, haha. Men noget jeg også ændre som vinden blæser er min yndlingsfarve, men i denne måned er favorit-farven helt sikkert lyseblå! Jeg elsker farven og den er så fin og ren. Derfor har jeg her fundet nogle forskellige lyseblå items, hvis I også er stucked in love med lyseblå pt. Nogle af tingene er lidt pricy, men andre er ret billige.
I kan finde links til de forskellige ting her: Lyseblå

Jeg ville med glæde stjæle slik fra et lille barn for at få fat i den Michael Kors taske, det er da helt sikkert (læs det med et glimt i øjet) Hvis jeg var rig og berømt, så ville jeg helt sikkert smutte ud og købe den med det samme.
Hvad er jeres yndlingsfarve, og hvor længe har det været jeres yndlingsfarve?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Sine Kirstine 18. januar 20147:00

  Min ynglings farve er nok smaragdgrøn, det har det været siden starten af 6. klasse (Går i 7. nu)

 • Mathilde Rasmussen 18. januar 201419:22

  elsker blå det har været min y-farve siden jeg var 3 år!:D

 • Karina 18. januar 201420:10

  Det er altså virkelig nogle pæne ting du har fundet 🙂 Så lækre og skøn farve!

 • Celina E 19. januar 20140:26

  Det er en skøn blå nuance 🙂

  knus
  hvidbrunette.blogspot.dk

 • Anonymous 19. januar 201413:26

  Elsker dine indlæg;)
  -Min y-farve er nok mørkeblå

  Knus
  en fast læse;)

 • Anonymous 19. januar 201413:26

  *læser

 • Alberte W. 19. januar 201414:29

  Tak for de søde ord! <3
  Knus en meget glad blogger! 😀

Leave a Comment