Modemessen i forum

Fashion Week 185

Fashion Week 175

Fashion Week 199

Fashion Week 202

Fashion Week 213

Fashion Week 228HEJ LÆSERE!
Jeg var i Onsdags i forum til modemesse for at se de nye kollektioner fra forskellige mærker og det var virkelig en speciel oplevelse. Jeg fik et presse-kort og så kunne jeg ellers gå ind og kigge på tøjet og kigge efter de nye tendenser, som jeg selvfølgelig vil fortælle jer om.
Jeg fik nogle virkelig gode samtaler med nogle firmaer, især det finske firma R/H fik jeg snakket med og de var virkelig søde og imødekommende.
Jeg tog jo fashion-brillerne på og forsøgte at kigge efter hvilken tendenser som gik igen og jeg synes jeg har dannet mig et overblik over dem.Ting som går igen er bla. Tern, sort på sort, lyseblå, grå, abrikos-farver, flaskegrøn og prikker, men ikke totalt runde prikker, mere som maler-pletter. Mht smykker så er smykkerne blevet meget grafiske. I 2013 var de meget runde og fine, men nu er trekanter og firkanter meget “in” når det gælder især ringe og øreringe.
Hvad tror I bliver en sikker mode-tendens til foråret?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment