Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Oversize’n’comfy

Outfit 011

Outfit 009

Outfit 021Cardigan: Designers Remix – Taske: Lånt af mor – Bukser: Zara – Sko: Reebok – Halskæde: Loppemarked

HEJ LÆSERE!
Nu synes jeg at det er på tide med et outfit-indlæg, for det er godt nok længe siden! Jeg har jo i et par uger ikke blogget dagligt, da jeg har ville vente med indlæg til jeg rykkede til bloggersdelight, men nu vil indlæggene selvfølgelig komme dagligt, som de plejer.
Idag ligger jeg bare med min morgenkåbe på, og drikker te. Jeg har en dag med hovedpine og ubehag i kroppen og så var det jo mega heldigt at jeg lige havde taget et par outfitbilleder i Lørdags da jeg var i Fields med mine forældre. Jeg er jo bare madly in love med oversize-tøj og det kan man også se på mit outfit idag – det er med både min lækre oversize-cardigan fra Designers Remix og mine mørkeblå joggers fra Zara.
Jeg vil lige benytte lejligheden til at sige at HVIS I kan lide min blog og følger den, så ville det være super fedt hvis I gik ned nederst på bloggen. Dér er der et billede af mine fine lyserøde sko og en tekst hvor der står “Follow on bloglovin” – Der kan I smutte ind og lave en bloglovin-bruger og så kan I følge alle de blog’s I kan lide og holde jer opdaterede. Jeg elsker selv bloglovin da det giver mig overblik over mine favoritblog’s nyeste indlæg.
Så hop da forbi og følg mig, hvis I synes bloggen er spændende.

Synes I at mit dagens outfit (lørdagens outfit) er FOR oversize, eller kan I godt lide det?
Hvad synes I om det helt fantastiske layout som den skønne blogger Line Sørine har lavet til mig?
Lad mig endelig høre jeres meninger – det er super nemt at smide en kommentar på bloggersdelight.
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 15

 • Rebecca 11. februar 201414:40

  Kan rigtig godt lide det, det ser godt ud. 🙂

 • Sofie 11. februar 201416:29

  Elsker det – så inspirerende!

 • Clara Dam 11. februar 201416:42

  Det er virkelig et flot outfit. Bukserne, jamen åhhh. 🙂
  http://cd-cd-cd.blogspot.dk/

 • Charlotte J 11. februar 201417:29

  Var jeg den eneste der både var lige ved at tabe både øjne, næse og mund da jeg så den header der? Kunne du ikke dele lidt af din smukhed med os andre? :O

 • Emilie Rahr 11. februar 201420:19

  Jeg elsker selv oversize tøj og dit outfit er virkelig lækkert! 😀
  Jeg ville høre om du kunne fortælle mig hvornår du har købt de joggers fra Zara? Kan man stadig købe dem? 🙂

 • Katrine 11. februar 201420:27

  Lilletingvej 5

  • Katrine 11. februar 201420:31

   oh det gik ikke godt 😀 haha

   Tillykke med den nye blog og vil du ikke lave et indlæg om dine yndlings bloggere? Det ville være super fedt at se hvor du får inspiration fra og måske selv tilføje nogle blogs til samlingen 😀

   btw. flot outfit og flot pige.

 • Sif 11. februar 201420:35

  Det er et virkeligt sødt outfit! <3 <3
  Vonsnef.com

 • Katarina 11. februar 201421:29

  Hej!
  Du er såååå pæn! 🙂
  Kan du evt. lægge et link til cardiganen?

  Knud Katarina…

 • Anna 11. februar 201421:45

  Elsker outfittet, billederne, cardiganen, headeren – og dit udseende, wau! <3

  Knus Anna
  factfictions.blogspot.dk

 • Agnete 12. februar 20149:44

  Hejsa det er et vildt sejt sæt og elsker dit loyat i toppen

 • Cecilie 12. februar 201411:09

  Helt fantastisk layout!! Well done.

  Og enormt flot outfit.
  Kun positive ting og ros herfra!

Leave a Comment