Min valentine

My valentine

HEJ LÆSERE!
Der er sikkert mange af jer som har en hyggelig valentine-aftale med en fyr eller en veninde, men der er nok ikke mange som kan prale af at holde valentine med verdens dejligste Coco-hund, vel?
Min valentine skal idag stå på x-factor med mine forældre og mine to hunde. Jeg har aldrig fejret valentine eller andre Amerikanske traditioner. Jeg har holdt halloween et par gange fordi at mine veninder har inviteret (da vi var mindre) men ellers er jeg ikke helt så optaget af den tradition, og det er altså ikke kun fordi at jeg ikke har en sød valentine-date. Jeg vil heller ikke forvente at min kommende kæreste kommer med gaver, blomster osv.
HVIS jeg havde en kæreste (åh, kom nu frem fra dit skjul drømmeprins) så ville jeg nok helst fejrer valentine ved at sidde derhjemme med tændt stearinlys og se en god film og spise nachos – Jeg er en kæmpefan af nachos, det er min ultimative favoritsnack.
Men denne valentine bliver nok mere i familiens tegn og det passer mig faktisk rigtig fint for det er jo de vigtigste mennesker i mit liv ligenu og min familie har et ekstremt tæt bånd, så vi nyder at være sammen og gøre ting sammen.
Men glædelig valentine til alle og jeg håber at dem som fejrer traditionen i stor stil får en fantastisk aften med dem/den I elsker allermest!
Holder mine læsere valentine? – Hvem skal I holde valentine med, hvis I fejrer traditionen?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 20

 • Agnete 14. februar 201415:04

  Åh det lyder også rart. Men jeg går heller ikke op i Valentins dag så bare hjemme.

 • josephine 14. februar 201415:05

  Super fin blog du har 🙂 besøg evt. min http://uniquebyjosephine.bloggersdelight.dk/

 • Olivia Jakobsen 14. februar 201415:57

  Det bliver en dag med min familie. HYGGE.

  – Ej hvor er jeg dog forelsket i din header på bloggen. Og især billedet af dig, du ligner en hel model. Simpelthen fantastisk billede af dig Alberte. 🙂 Det måtte jeg lige fortælle dig!

 • Julie Meldgaard Kirkeby 14. februar 201416:28

  Jeg holder ikke valentine’s day – dog har min veninde, siden børnehaven, inviteret mig på hygge og film. En evt. kommende kæreste forventes altså heller ikke at komme med at alt muligt, bare at hygge vil være rigelig for mig. Men det er da sødt når der falder en lille ting af til en, eller ens kæreste!

  xx
  Julie

 • Sine Kirstine 14. februar 201417:33

  Jeg holder ikke som sådan valentine, da jeg var mindre købte min mor chokolade og slik til mig og min søster (Altid slik der var pink).

  Hvis jeg skulle holde valentine ville det blive med min kattekilling

 • Astrid 14. februar 201417:34

  Åh det lyder også rart. Jeg hyggede mig med mine venner i dag

 • Melissa 14. februar 201417:39

  Lyder da også som en hyggelig dag alligevel Alberte :). Jeg skal også bare hjem til en venninde og hygge med xfaktor. Men ville nu gerne have en kærestesom jeg kunne hygge med på den her dag. Vil du ikke også gerne have en kæreste eller er du ikke rigtig på jagt?

   • Melissa 14. februar 201418:50

    Hhaha ved godt hvad du mener <3. Men du er ikke sådan på jagt, du håber måske bare, at du tilfældigvis bare møder en dreng, og bliver forelsket i ham? Du kunne jo godt prøve at gøre noget for at møde en dreng, hvis du virkelig gerne vil have en kæreste :). Overvejer selv at lave en dating profil, jeg ved ikke om det er noget du har overvejet?

 • Camilla 14. februar 201417:40

  Årh, det lyder skønt søde. For en gangs skyld, har jeg faktisk en kæreste på valentinsdag. Vi skal vist bare hygge her hjemme med xfactor og familien – Men kærligheden skal jo fejres året rundt og ikke nødvendigvis med en kæreste <3 Håber du får en hyggelig aften, smukke!

  http://www.camillakolby.com

 • Sine kIrstine 14. februar 201417:48

  Det undre mig faktisk lidt at du ikke har en kæreste når du er så smuk, både udenpå og indvendigt, du er sådan et sødt og venligt menneske så det undre mig at du ikke har en kæreste.

  Men du har sikkert en masse beundrer derude <3

 • Ane 14. februar 201418:37

  Jeg skal fejre Valentine her i Barcelona med min dejlige hr drømmefyr, men jeg må indrømme at din aften også lyder rigtig hyggelig med familie/ vovser,- Rigtig glædelig Valentines dag <3

  Vh. /A.
  http://www.myhomeinthecitybarcelona.bloggersdelight.dk

 • Anne Sofie 14. februar 201418:46

  Lyder super hyggeligt! Jeg skal også tilbringe min Valentines Day med mine forældre – det er jeg fuldt ud tilfreds med 🙂

  http://www.teachic.dk

 • Sarah 15. februar 20142:45

  Jeg elsker at følge lidt med med på din blog, den er simpel bare så hyggelig søde<3
  Min Valentine foregik på gården, træning Kristall, og pusse nusse om Muni, Brellir og Svarri<3

 • Zelia 16. februar 201417:24

  Jeg fejrede Valentin til et boksestævne, med min bokseklub… Så praktisk talt havde jeg fem Valentins dates xD Min træner og fire boksere, hvor tre af dem skulle bokse kamp xD

 • Zelia 16. februar 201417:25

  Og en af de drenge der var med, er jeg ret så vild med :i

 • Maria 17. februar 201416:32

  Tja, jeg var så heldig at have mens smerter som min valentine. Ville seriøst elske at have en lille, sød, ikke hypper hund som valentine, men min hund dukker ingen af de tre punkter..

Leave a Comment