Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

New stripes from COS

Basic 006

Basic 014

Basic 009

HEJ LÆSERE!
For et par uger siden da jeg kiggede i mit skab gik det op for mig hvor mange basic-items jeg faktisk mangler. Jeg har jo i den seneste måned købt fire nye sommerjakker (Jeg bruger dem i denne årstid indendørs) og indenunder dem er det jo meget godt med noget basic. Derfor var jeg inde og købe lidt ind på COS hjemmeside. Jeg købte en navy-blå tee og så den her stribede trøje – jeg synes den er super fin og jeg har længe ønsket mig en stribet trøje eller tee, dog så vil jeg nok folde ærmerne lidt op, for jeg er ikke særlig vild med midi-længden på ærmerne.
På billedet har jeg sat den sammen med min elskede sorte kasket og mine sorte adidas, da jeg tror at det vil være super fint til – Der skal nok komme et outfit-billede op af den sammen med skoene og kasketten i løbet af ugen, så I kan se det bedre for jer.
Hvad synes I om kombinationen af den stribede trøje, skoene og kasketten? – Lad mig høre jeres meninger, det elsker jeg!
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

Leave a Comment